Jíme zdravě ve městě i na venkově – Příběhy kuchařů, jako jste vy

Jíme zdravě ve městě i na venkově – Příběhy kuchařů, jako jste vy https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390015/bmid_jime-zdrave-ve-meste-i-na-venkove-p-nso-390015.jpg 4 46 13

Jíme zdravě série

< 3. díl >

Máme za sebou pěkný kus cesty. Slíbili jsme, že připravíme kuchařku podle vašich přání. Tak jsme pracovali 8 měsíců, ujeli 1 438 kilometrů, vařili v osmi kuchyních po různých koutech Česka – a nezapomněli se radit s vámi. Děkujeme vám za pomoc a podporu! V kuchařce najdete od každého něco – péct budete s mámou Týnou a jejími dětmi. S babičkou Maruškou a její vnučkou ochutnáte tradiční recepty v netradiční podobě. A s fitness trenérkou Verčou se podíváte na to, jaké recepty si můžete zabalit s sebou do krabičky. V celkem 8 kapitolách najdete 110 receptů pro různé příležitosti.... celý text

Přidat komentář

Fiddis
09.08.2023 4 z 5

Krásně zpracovaná, zajímavě členěná, ale obsahově za mě trochu slabší než jiné díly Jíme zdravě.

adorjas
20.12.2022 3 z 5

Prvé 2 časti ma bavili viac, ale aj tuto si nájdem to svoje. Baví ma to, že sú to jednoduché recepty, ale zdravé, a zároveň aj lacné zo surovín, ktoré sú bežne dostupné aj v takých "vesnických" potravinách ;)


killy
03.09.2021 4 z 5

Kuchařky nekupuju, Fitrecepty mě ale zaujaly na Instagramu a nyní mám už 6 jejich knih. Jednoduché a celkem levné recepty, většinou mám všechny suroviny doma. Navíc je tam úžasná tabulka "co čím nahradit" pro lidi s různými dietami. Krásné fotografie jsou jen další plus. Doporučuji! Takhle prostě chcete vařit!

NymphMaeve
25.05.2020 5 z 5

Úžasné zdravé recepty plné chuti a inspirace. Jsem za to velmi vděčná a zatím jsem neuvařila jediný recept, který by nám doma nechutnal. A to ani příteli, který se zdravým surovinám delší dobu bránil, našel si cestu k batátům, čočce i celozrnnému pečivu a těstovinám. Jsem nadšená a děkuji za to!

Calinda
18.02.2020 4 z 5

Mám všechny díly těchto kuchařek, z předešlých dvou dílů jsem naprosto nadšená a všechno, co jsem doposud uvařila, bylo snadné a opravdu velice chutné, využívám i mobilní aplikaci Jíme zdravě, hodně receptů vařím opakovaně a opravdu mohu jen doporučit. Tento třetí díl mám však zatím jen prolistovaný, zdá se mi zatím nejslabší z těch tří, recepty mi nepřipadají tak zajímavé či snadné. Dnes jsem si koupila Jíme zdravě po celý rok, tak uvidíme.

Chytuš
08.02.2020 4 z 5

Musím přiznat, že tady už nejsem tak nadšená, jako z předchozích dílů. Fotky jsou pořád nádherné, člověku se při listování kuchařkou sbíhají sliny, ale uspořádání receptů mi přišlo hrozně nepřehledné. Každopádně i z téhle kuchařky si odnesu pár dalších rodinných stálic - cuketová hnízda, batátové pyré s chilli, krevety v hořčičné omáčce, nebo pečené kuře se zeleninou z jednoho plechu... A určitě ještě časem objevím i další receptové poklady :-)

bee88maja
20.09.2019 4 z 5

Další inspirace do kuchyně. Za mne skvělý počin. Těším se na další díl, věnovaný uzpůsobení jídelníčku ročnímu období (čili dostupnosti lokálních potravin apod.) :)

efka.saf
25.03.2019 3 z 5

Kniha na mě neustále vyskakuje na fcb a adorační komentáře se mě snaží ponoukat ke koupi. Kuchařku bych ale bez předešlého prolistování už nikdy nekoupila, proto jsem si ji pučila v knihovně. A můj závěr? Ano, grafická úprava je skvělá. Fotky jsou nádherné, barevné a člověku se prostě musejí sbíhat sliny. Ale co se týče receptů, velká část se mi zdá pro mě zcela nepoužitelná. Na druhou stranu, objevila jsem i takové, které mě oslovily. Jeden jsem již vyzkoušela a byla jsem příjemně překvapená. Zálusk mám i na několik jiných, ale vesměs bych je spočítala na prstech jedné ruky. Uvidíme, jak to dopadne, až je vyzkouším. Ovšem ať bude výtvor jakýkoliv, těch několik málo vhodných receptů si raději opíšu, než abych si knihu koupila. Za mě současně 3 a půl *.

namet
22.03.2019

Bohužel musím souhlasit s anndrrou. Vypadá to nádherně (na fotkách), ale jíst se to nedá. Klasická fligna mnoha foodbloggerů. Zdravé jídlo přeci nemusí být hmota bez chuti. Kdo peče, musí už z receptu často poznat, že to nebude fungovat. Škoda, fotky a grafická úprava knihy jsou opravdu nádherné, ale kuchařku si člověk nepořizuje kvůli tomu, aby si ji prohlížel.

anndrra
16.03.2019 odpad!

Vyzkoušela jsem několik receptů a v poměru 5:3 skončili katastrofou. Nejvíc mě naštvaly plněné muffiny, náplň vytekla, s těstem se téměř nedalo pracovat, o chuti ani nemluvím. A ráda bych podotkla, že vařit umím a pečení mě baví, přičemž všechny mnou vyzkoušené recepty byly dle obtížnosti v knize mezi snadnými.

BuchtaMaková
04.02.2019 5 z 5

Kuchařku jsem objevila úplně náhodou a mnohem víc než samotné recepty mě zaujalo její pojetí - překrásné fotky, příjemně se v ní čte a listuje jen tak pro inspiraci. Velmi pěkné.

attila1
24.01.2019 5 z 5

Tak i třetí díl se povedl. Moc pěkná knížka plná receptů a krásných fotek.

iveetka
13.12.2018 5 z 5

Opět skvělá kniha, plná výborných a rychlých receptů :)