Jezevec Chrujda našel velkou lásečku

Jezevec Chrujda našel velkou lásečku https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/291789/bmid_jezevec-chrujda-nasel-velkou-laseck-DIU-291789.jpg 4 51 5

Jezevec Chrujda série

< 3. díl >

Oblíbený dětský hrdina jezevec Chrujda z lesa Habřince, zvídavý a kamarádský stavitel podzemních chodeb a nor, se ve svém novém příběhu osudově zamiluje. A to do krásné lasičky Aničky – jenomže není sám, kdo by Aničku rád získal. A tak Chrujda musí o svou lásečku bojovat s protřelým tchořem Smradolfem. Naši hebce srstnatí hrdinové se ocitnou v tajemné jeskyni plné nebezpečných tvorů, kteří usilují o jejich život. Odvážný Chrujda nad svým sokem zvítězí ne silou, ale statečností a vynalézavostí a tím Aničku konečně přesvědčí, že on je ten pravý. Vtipné ilustrace nejrůznějších tvorů v lese i na louce jsou od vynikající výtvarnice Lucie Dvořákové.... celý text

Přidat komentář

kikies
22.08.2022 3 z 5

Příběh popisující souboj o lásku lasičky Aničky patří k těm pěknějším, ale opět (jako u celé série) - nepochopitelně krátký příběh v samostatné knize, a těžko říct, pro koho je vlastně určen. Narážky a jazykové hříčky pochopí jen dospělí, menší děti spoustu věcí nechápou (třeba zrovna ty cucíře), starší děti, které by pochopily příběh, nepřečtou písmo a ty, které by zvládly písmo, nezajímá takový kraťoučký příběh s pidizápletkou.

SonaH
08.08.2022 3 z 5

Knížka je krásně udělaná a ilustrovaná. Řekla bych pro 1. třídu. Milý příběh. Myslím, že by bylo určitě hezké mít více dílů a k postavičkám si vytvořit vztah, protože mi to přišlo krátké, až skoro jako vytržené z kontextu. Dceru (8let) příběh nezaujal, škoda. Zkritizovala, že celý obsah je prozrazen ve shrnutí na zadní straně, což je tedy pravda.


MilackovaN
10.11.2021

Samotný příběh o lásce je velmi pěkný, jediné u čeho si nejsem jistá, jak by se dětem četla tato kniha, protože nemá tradiční styl písma.

Broukodrak
08.03.2019 5 z 5

Je to sice pro mimina, ale mě se to líbí. Nejlepší byla věta "Přicházejí ti vědou vyvrácení cucíři".

bibi.r
17.07.2017 4 z 5

Super knížka :)

Štítky knihy

jezevec

Kniha Jezevec Chrujda našel velkou lásečku je v

Přečtených73x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených3x
Knihotéce6x
Chystám se číst7x
Chci si koupit3x
dalších seznamech3x