Jezevec Chrujda prochází divočinou

Jezevec Chrujda prochází divočinou https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385162/bmid_jezevec-chrujda-prochazi-divocinou-h0x-385162.jpg 3 40 4

Jezevec Chrujda série

< 5. díl >

V dalším příběhu jezevce Chrujdy se dostává do osidel zákeřného svůdce lasička Anička. Unese ji Chrujdův věčný protivník tchoř Smradolf. Naštěstí je poblíž sůvička Stáňa, která Chrujdovi opět vydatně pomáhá – půjčuje mu svůj zvířátkompas, který Chrujdu zavede až na tropický ostrov. Dokáže se Chrujda prodrat hustou džunglí a zachránit svoji lásečku Aničku? Příběh, ve kterém se děti s Chrujdou setkávají již popáté, je opět plný dobrodružství, humoru i poučení. A nebyl by to Chrujda, kdyby jeho příběhy svým osobitým vtipným způsobem opět nenamalovala výtvarnice Lucie Dvořáková. (zdroj: knihydobrovsky.cz)... celý text

muchomurka
muchomurka
12.06.2022 3 z 5

Mno. Jako dospělák jsem se celkem zasmála některým vtipům, ale pro děti, hlavně malé, to moc nebylo. Víc času než čtením jsme trávily s Bambulkou vysvětlování tomu, čemu nerozuměla. A toho bylo dost.
Opět font úděsný, špatně se četl.

bibi.r
bibi.r
17.05.2019 3 z 5

Musím říct, že u téhle knížky mě moje původní vyšší hodnocení přinutilo změnit přečtení ostatních komentářů, protože musím uznat, že mají pravdu.
Jezevce Chrujdu mám moc ráda a miluju tu výtvarnou stránku. Dávám však za pravdu komentářům níže, že příběh tohoto dílu je poněkud nevhodný. Tak snad se do příštího dílu polepší nejen lasička Anička, ale i autoři :D.


hanucha
hanucha
24.12.2018 3 z 5

Příběh délkou ideální na čtení před spaním pro ani ne tříletého caparta, aby se dal za večer přečíst, ovšem tematicky pro daný věk úplně mimo. Tři hvězdy hlavně za hezké obrázky, které synka zaujaly.

Marki87
Marki87
04.09.2018 odpad!

Předchozí díly se nám líbily, ale toto je odpad. Téma "znuděné a nevěrné paničky, co si nabrnkne milence" mi teda nepřijde vůbec pro děti a krom toho je celý příběh pěkná slátanina.

Štítky knihy

jezevec

Kniha Jezevec Chrujda prochází divočinou je v

Přečtených53x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x