Jesus Christ Superstory

Jesus Christ Superstory https://www.databazeknih.cz/img/books/70_/70869/jesus-christ-superstory-70869.jpg 5 7 2

V neděli 28. června 1998 se po téměř čtyřech letech a s 1288 reprízami na kontě rozloučila s pražským Divadlem Spirála legendární česká inscenace muzikálu Jesus Christ Superstar. Tato kniha vypráví poutavý příběh českého "Ježíše" od jeho samých počátků až po poslední minnuty slavnostní derniéry. Přibližuje osudy lidí na jevišti i v zákulisí a zavádějí čtenáře i tam, kam jako běžný divák neměl možnost nahlédnout. Nabízí portréty hlavních protagonistů muzikálu a přináší kompletní české libreto zasazené do historického rámce. Součástí knihy jsou i podrobná historie originální anglické podoby muzikálu Jesus Christ Superstar, profily jeho tvůrců a exkluzivní rozhovor s nejslavnějším představitelem Ježíše Krista Ianem Gillanem. Publikaci doplňují cenné archivní a soukromé fotografie, původní fotoreportáž Jiřího Turka z premiéry "Ježíšovy" Verze 97 a především pak snímky dvorního fotografa pražské inscenace Antonína Malého.... celý text

Přidat komentář

edith79
13.12.2014 5 z 5

Nádhera! Úžasný svět Jesus Christ Superstar ve Spirále. Nezapomenutelný zážitek, který si můžu pomocí knihy vždy připomenout. Díky za tuto krásnou a nesmírně zajímavou knihu.

Miru
28.01.2012 4 z 5

Výborný průvodce "Ježíšem", kterého ocení především skalní fanoušci. Kniha, ve které naleznete snad opravdu vše o tomto fenomenálním díle.


Autorovy další knížky

1998  94%Jesus Christ Superstory
2001  0%Muzikál Hamlet a jeho hvězdy

Kniha Jesus Christ Superstory je v

Přečtených9x
Doporučených3x
Knihotéce6x
dalších seznamech1x