Ještě můžu vzlétnout

Ještě můžu vzlétnout https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/377490/bmid_jeste-muzu-vzletnout-laskavy-pruvod-0Z5-377490.jpg 4 12 3

Laskavý průvodce ženy středního věku. Pamatujete si, o čem jste snila, když vám bylo dvacet? Stále ještě sníte nebo jste se už se všemi sny rozloučila? Možná by stálo za to některé z nich oprášit. A jestli už je na něco příliš pozdě, neznamená to, že nemůžete mít sny úplně nové, a možná dokonce i takové, o kterých se vám kdysi dávno ani nesnilo… Tato knížka je laskavým průvodcem pro ženy, které přemýšlejí, jak naloží s druhou polovinou svého života. Autorka, zkušená psycholožka, která na vlastní životní cestě řešila stejné otázky jako vy, vám pomůže zamyslet se nad vlastní minulostí, která ovlivňuje váš život. Otázkami, zajímavými příběhy a podnětnými myšlenkami vás podpoří při vstupu do nové životní etapy, která může být plná velkých příležitostí, radosti z práce na sobě, na vztazích, na tom, co nás těší a dává našemu životu smysl. Oproti dřívějším dobám máme mnohem více možností, můžeme více. Ale nemusíme. Nemusíme spasit svět ani být dokonalé. Možná by stačilo být k sobě laskavější a zkusit plnit si své sny. Nikdy není pozdě vzlétnout!... celý text

Přidat komentář

Danafantom
18.04.2023

Podle názvu jsem čekala, knížka bude o něčem jiném. Jde v ní spíše o vyrovnání se s minulostí a vytvoření si náhledu na přítomnost. Celkově mi to připadalo hlavně o smíření. Ale jak je v podtitulu, průvodce je laskavý. A v laskavých knížek není nikdy dost.

lencin
28.06.2021 4 z 5

Jemná a povzbuzující. Přečetla jsem a teď se poctivě snažím zodpovědět sama pro sebe všechny otázky. Zajímavé objevy o sobě samé.


mariva
21.05.2018 3 z 5

Motivující a povzbuzující kniha, myslím, že nejen pro ženy středního věku. Řada témat se dnes opakuje ve spoustě knih a těžko se dá objevit něco nového, ale trocha povzbuzení se vždycky hodí.

Autorovy další knížky

Monika Hodáčová
česká, 1965
2018  78%Ještě můžu vzlétnout
2021  100%Milena Černá: Dobří lidé drží svět

Kniha Ještě můžu vzlétnout je v

Přečtených15x
Čtenářské výzvě2x
Chystám se číst14x
Chci si koupit3x