Jenom hra

Jenom hra https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55735/jenom-hra-55735.jpg 3 11 3

Po tragické smrti manžela se už nechce sympatická Kelly pouštět do jiných vztahů. A trvá na tom, i když do jejího života vtrhne slavný filmový herec Matt Hennessy jako velká voda. Co by jiné ženy braly všema deseti, to Kelly odmítá. A to je právě to, co Matta nesmírně přitahuje.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Playing the Game , 1968


více info...

Přidat komentář

luci33
01.07.2023 3 z 5

Něco tomu chybělo..

georginaa
10.12.2020 3 z 5

Vyloženě mě nebaví, když věci jsou tak zřejmé a někdo to nechce pochopit a brání se všemu co se naskýtá. Kelly mě tak lezla na nervy s tím odmítáním, přitom srdce chtělo něco jiného a přesvědčovala sebe samu, že to tak není.


pet-kyval
13.12.2010 2 z 5

[040/10] Měla jsem nutkání dát tři hvězdičky, protože mi to připadalo celou dobu jako příjemný průměr, který ani neoslní, ale především ani neurazí. Jenže ke konci se to tak nějak zvrtlo a "chudinka" Kelly mě začala štvát.

I když to ze začátku vypadalo jaký bude naše hrdinka charakter, opak se stal pravdou. Její neustálé utíkání od psychického problému, cyklické opakování situací, kdy se polekaně odtahuje a pak zase vrnivě přitiskne... ne...

(040) ,,Nepodceňuj se Kelly. Kdybys nevypadala tak, jak vypadáš, zase bych z auta vyskočil a utíkal dál."

Navíc jsem narazila na opravdu banální chyby. Vezměme si scénu, kdy večeří v jejím domě a pak se jdou projít se sklenkami vína. Ujdou několik kroku a "milá zlatá" předrahého hladí po zádech při objímání, jako by se nechumelilo. Ptám se, kde je sklenička?

Nedá se předpokládat, že pisatelka takových knih se bude držet vysoké literární úrovně, ale vytvářet nesmyslné, na věk postav opravdu naivní, situace a dopouštět se chyb začátečníků? Hm...

(129) Ujišťoval Kelly, že při jeho zaměstnání pro něj není nijak nezvyklé být vzhůru v tuhle časnou ranní nebo pozdní hodinu. Kelly ho na oplátku ujistila, že kdyby Bůh chtěl, aby vstávala před sluncem, určitě by ji do života poslal s hornickou lampičkou uprostřed čela.

Jinak to ale nemá špatný námět (abych jen nedupala) a dokonce jsem se místy zasmála průpovídkám. Jenže, to prostě nic nemění na tom, že se jedná v žánru "red writeingu" o podprůměr jako bič, dej mi bitch...

Štítky knihy

sex harlekýnky

Kniha Jenom hra je v

Přečtených19x
Knihotéce31x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x