Jeho balík

Jeho balík https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483180/bmid_jeho-balik-6Ue-483180.jpeg 4 557 101

Objekty touhy série

< 4. díl >

Jeho balík skončil v mé schránce. Uklidni se, úchyláku. V mé poštovní schránce. Jakmile jsem zjistila, co je uvnitř, uvědomila jsem si dvě věci: Patřil mému sexy sousedovi a ten měl temné tajemství. Většinou jsem se řadila mezi milovníky koček. V tom smyslu, že bych upřednostnila kočku v devíti z deseti případů. Nebylo to proto, že bych je měla nějak extra ráda, jen jsem neměla extra ráda většinu lidí. Můj soused mezi většinu lidí nepatřil. Žil v bytě naproti mně a byl to ten typ perfektně oblečeného chlapa v nóbl botách, který voněl jako reklama na Calvina Kleina a navíc to vypadalo, že ví, jak se používá dentální nit. Ale k věci, tenhle chlap měl očividně svůj život pečlivě uspořádaný. Byl to pan Dokonalý, ale co se mě týká, potřeboval by trochu srazit hřebínek. A jako na zavolanou jeho dlouhý, tlustý balík pronikl do mé malé, úzké poštovní schránky. Vím. Naprosto nechutné. Evidentně to byl trik, jak po mně vyjet. Pomineme-li fakt, že ho tam dala pošťačka, věděla jsem, co hraje můj soused za hru. Ano, naprosto přesně jsem to věděla. Tak jdeme do toho. Nebo spíš na to, pokud chcete. Omylem mi v bytě na balík několikrát spadl nůž. Prakticky se sám otevřel a já neměla na výběr, než se do něj podívat. Z balíku na mě koukalo jeho malé tajemství. Jak se ukázalo, pan Dokonalý nakonec nebyl tak dokonalý. Kdo by to byl tušil? Nápověda: Já ano. Ale naprosto jsem si hodlala užít každou vteřinu toho, co mělo přijít.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Kontrast
Originální název:

His Package , 2018


více info...

Přidat komentář

vercatko20
17.04.2024 1 z 5

(SPOILER) "Oh shit, here we go again!", už počtvrté jsem zabředla do téhle stupído série a od první stránky jsem poznala, že tu OPĚT máme stejný vzorec (autorky oblíbený, řekla bych): hate to love, on tak trochu nedosažitelný tajemný sexouš, ona typická rajda co ho provokuje od první chvíle, co ho viděla. Hate-to-love, akorát trochu zvráceně. Protože pardon, ale vlastně úplnýmu cizinci v baráku na chodbě u schránek vykládat, že jsem si objednala dildo? :D To i kdybych netušila, co čtu, věděla bych, že je to od P. Bloom tvl. A samozřejmě nesmí chybět až přesladký, neuvěřitelný happyend v podobě těhotenství, případné žádosti o ruku :D
No tak, Penelope, dej už do příští knihy něco jinýho ;)

Mimochodem, nadržená stará babča, kterou známe už z Třešniček, se objevuje i v tomhle díle a perlí více než dřív :D

Taky škoda, že autorka nenechala Lilith po celou dobu sarkastickou, s Liamem po boku pak měkla. Předtím byla aspoň vtipná. Ale jednu hvězdu dávám aspoň za to.

Annabelle
13.02.2024 2 z 5

Objekty touhy prostě beru jako takové příjemné oddychové čtení, u kterého se člověk zasměje a nemusí u něj tolik přemýšlet, bohužel ale díl s dílem jde dějová kvalita dolů. Mám pocit, že příběhy jsou opakující se, teď už mnohdy hloupé a jakákoliv snaha o zajímavou zápletku je po pár stránkách zabita, což je i případ Jeho balíku.

Na začátku byly popletené balíky a flirt, pokračovalo to rozmluvou o sexuální pomůcce a o jeho tajemství. Vtipné to možná z počátku je, zajímá vás jeho život, důvody jeho chování, ale celá ta zápletka je postupně velmi přitažená za vlasy a o jejím závěru se snad ani nedá mluvit. Pomsta sice byla vtipná a sladká, ale celková zápletka se “záporákem byla pak vlastně vyřešena jedním krátkým odstavcem.

Ze začátku se mi kniha skutečně líbila, ale jak postupně ztrácely postavy své charaktery a z Lilith se stal někdo, kým se stát nechtěla a z jejího souseda, který byl údajně chladný, přepracovaný a bez zájmu, stal v mžiku uvolněný pohodář, který nemyslí na důsledky svého jednání, zvláště když ví, jaké nebezpečí na něj číhá.

Knihy že série mám už doma všechny a prý je Její tajemství mnohem lepší, ale asi tu sérii teď chvíli nechám u ledu, abych nečetla další díl s pachutí zklamání z toho předchozího. Banán a Třešničky byly stejně nejlepší.


Linea
16.01.2024 5 z 5

Pro některé klasický příběh. Mě ale bavil. Milá oddechovka, kterou přečtěte za jeden večer.

m2056
12.01.2024 3 z 5

Kniha se čte lépe než minulý díl který za moc nestal. Příběh je zase moc jednoduchý dva lidé každý rozdílný jeden příliš bohatý se zamilují spíše jen tak si užít trochu sexu a změní se to na lásku kterou zase chce někdo zničit a zase se to nepovede tak skončí to zase sňatkem. Bohužel je to všechno tak stejný že to člověka vůbec nějak moc nepřekvapí že všechno je jak psáno robotem.

miruska1
19.12.2023 3 z 5

Rozhodně lepší než předešlý díl......

Milujivuniknih
24.11.2023 3 z 5

Když jsem se po dlouhé pauze od této série pustila do další knihy, přišlo mi, že už to není čtení pro mě. Zápletka se zlou nevlastní sestrou nakonec nebyla tak špatná, jak se ze začátku zdálo. Knize dávám 3,5 hvězdičky, od půlky mě celkem chytila a zaujal mě i úplný konec (pohled Celie a nečekaný vánoční dárek).

Zuzanka45
14.11.2023 3 z 5

Kniha plná sarkasmu. Pokud sarkasmus nezvládáte, určitě to nečtěte, občas ho bylo až přespříliš. Lilith a Liam se k sobě nárámně hodili. Liamovo tajemství ohledně Celie mi přišlo fajn a celkem originální, kdyby tam nebylo, kniha by byla docela nudná. Posledních pár stránek mě bavilo a byl to opravdu moc pěkný závěr knihy. Není to úplný TOP od Penelope, ale kniha rozhodně není špatná. Ze série u mě zatím stále vedou Její třešničky. Dávám 3,5*.

Ála1968
01.11.2023 3 z 5

Tak tohle mě moc neoslovilo.Předchozí díly byly lepší.

vera5841
10.10.2023 3 z 5

Původně jsem si řekla, že s touto sérií seknu, ale... Pokud chcete něco opravdu nenáročného, místy až hloupého a prostě u toho vypnout hlavu a jen se nechat unášet, tak je to vlastně celkem fajn.
Klasická zápletka - on je hrozně mladý a přitom nechutně bohatý, až se sám diví jak je to možné, ona je obyčejná holka, co si chce plnit sny a náhodou na sebe narazí, slovo dá slovo... vždyť to znáte! (obzvláště pokud jste již od autorky něco četli)
Tajemná zápletka se sestrou byla celkem nezajímavá, skoro až zbytečná. Úplně by mi stačilo sbližování a chemie hlavních postav.

Shanib
02.10.2023 3 z 5

Po prvním dílu je tenhle nejlepší...nejlepší z knih Penelope Bloom. Vlastně si nejsem jistá, proč to pořád čtu, protože všechny postavy jsou stejně absurdní a zápletka je tam jen tak, aby se neřeklo. Ale má to i světlé stránky. Když autorka moc netlačí na pilu, tak se občas i zasměju.

marrie5227
13.09.2023 5 z 5

Dnešní příspěvek bych ráda věnovala opět skvělému kousku, který jsem měla šanci přes léto přečíst. Jeho banán mě moc bavil a jako další jsem zovlila právě Jeho balík, který byl ještě stokrát lepší!

Co se stane, když jeho balík skončí v cizí schránce? A ten její zase v jeho. Hlavně když jde o pořádný.. pořádný balík.
Ale opravdovou poštovní schránku, prasátka.

Věc se má takhle. Když se kvůli nešťastné náhodě potká sexy uspořádaný chlápek se svou ironickou nešikovnou sousedkou, je z toho pohroma. A nebo ne?

Oddechový, humorný, lechtivý. To je další román z pera Penelope Bloom, který mě nalákal svou jednoduchou obálkou, dvojsmyslným názvem a humorným dějem.

Knihu jsem si užila ještě víc než Jeho banán, bohužel ostatní jsem zatím nečetla, ale už se na poličce třesou nedočkavostí. U příběhu jsem se opět hodně nasmála a bavil mě skrytý odkaz na díly předchozí! Penelope je za mě skvělá a její knihy patří mezi mé bezpochyby nejoblíbenější.

Jestli se potřebujete zasmát a nevíte u čeho, tohle je vaše kniha!

ig: @annewithbook

Honey0105
07.09.2023 1 z 5

U téhle série se vlastně opravdu bavím. Příběhy jsou jednoduché a dějové linky občas opravdu absurdní. Ale myslím, že něco takového bych v pubertě možná vymyslela. Důvody Celie jsem opravdu nepochopila a poslední kapitola byla neuvěřitelně směšná. Ale abych pravdu řekla, něco takhle stupidního jsem prostě na odreagování potřebovala. Myslím, že až budu znovu ve špatné náladě, tak možná na tu Bloom zase dojde. Když si dáme večer s mužem víno a já předčítám nahlas, tak se vlastně opravdu nasmějeme. Rozhodně ale nejde o knížky, které bych někomu doporučila.

anebar
08.07.2023 3 z 5

Na žádné akci, kde jste, od vás nechybí pořádně šťavnatý vtípek? Jste žena? Tak to jste kápla na tu správnou knihu.
Není to úplně nejlepší díl této série, ale hlavní postava je tak roztomile "zlá", že budete chtít její kousavé řeči použít i na kolegu z práce, který vám užírá svačiny.

Hypatia1010
27.06.2023 4 z 5

Typická oddechovka, plně v módu předchozích knih ze série. Takže taková poměrně jednoduchá jednohubka, u které se odreagujete a zasmějete. Hlavní hrdinka je tentokrát opravdu něco! Tváří se jako největší tvrďák a misantrop, ale uvnitř ní se ukrývá křehká duše poznamenaná svou výchovou. Seznámení Lilith s novým sousedem Liamem a jejich počínající vztah suprově oživoval její sarkasmus a břitký humor. Liam byl zlatíčko a fajn chlap, který se nezalekl ani zvláštního chování a sarkastických poznámek Lilith, naopak dokázal nahlédnout pod její tvrdou slupku a viděl v ní její pravou podstatu. Jejich společný plán na pomstu Celii, hlavně ten závěrečný poslední "hřebíček do rakve" byl nápaditý a originální.
Četbu tohoto příběhu jsem si užívala. Kniha splnila, co jsem od ní očekávala a chtěla. Vypnout a oprostit se od starostí všedních dnů a koloběhu práce-domácnost-rodina.

miloslava3256
18.06.2023 3 z 5

Opět kniha, kde se celou dobu smějete nad trapnými situacemi, ale v dobrým. Jméno Lilith vs její povaha boží, úplně mi to evokovalo démona z mytologii. A závěrečný žert vůči hlavní negativní postavě ... Tak to byl pro mne zlaty hřeb knihy :D:D:D

veronika9761
08.06.2023 2 z 5

Myslim, ze uz neni moc co originalniho do knizek tohodle typu napsat. P. Bloom pro me byla vzdycky zaruka lehkyho sveziho cteni, bohuzel uz ji nejak dosel dech.

Nevr
31.05.2023 3 z 5

Lilith mě bavila, ale jinak se mi tyto knihy úplně dobře nečtou. Třešničky zatím nejlepší. Znám lepší oddechovou literaturu.

thessi98
30.05.2023 4 z 5

Trvalo mi necelý den, než jsem se prokousala čtyřmi jejími knihami Banán, Keřík, Balík a Tajemství.

I Balík jsem schopná zařadit do oddechových knih. Není to moc těžké na uvažování a vzhledem k tomu, jak jsem je četla (v různém pořadí), jsem se vždycky usmívala v momentě, kdy vzpomenuli někoho, o kom už byla řeč. Zápletka týkající se vyměněného balíku vedoucího až k odhalení převelkých tajemství, problematických vztahů a všeho toho je součástí prakticky každé její knihy, ale i proto je mám ráda.

Jako oddechové knihy a snad tím tak nikoho nepohorším rozhodně její čtení doporučuji, byť je to pro mě kniha na necelé 3 hodiny čtení. I to je čas, kdy člověk vydechne, nemyslí na absolutně nic a jen zanoří nos do knihy (byť jsem to četla na čtečce).

adabraz
30.03.2023 3 z 5

Sarkasmus hlavní postavy je opravdu skvělý. Bez něj by tento příběh byl suchý a stereotypní. Děj se de facto pořád opakuje - záhadný bohatý sexy muž a žena v nesnázích. Na odpočinek a pobavení ale stačí :).

kalimaskry
15.03.2023 2 z 5

Tak tohle jednoznačně nejslabší kniha autorky. Konec byl nejlepší :)