Jednou za život

Jednou za život https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473313/bmid_jednou-za-zivot-txU-473313.jpg 4 849 179

Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak se to stalo – přeskočila jiskra. Osud zasáhl a náš let byl odkloněn na neplánované noční mezipřistání. Co jsme měli dělat? Museli jsme se nějak zabavit. Nočním Bostonem jsme se prosmáli a protančili… a nakonec jsme spolu strávili divokou smyslnou noc, na kterou se nezapomíná. To vše se odehrálo před dvanácti měsíci. Od té doby jsem ho neviděla. Až dnes. Nastoupila jsem do nového zaměstnání a při té příležitosti jsem byla uvedena k výkonnému řediteli. Dokážete si představit můj šok, když jsem spatřila, čí hříšné modré oči se na mě dívají přes mahagonový stůl. Jenže já už nejsem ta bezstarostná dívka. Můj život se změnil, mám své povinnosti a závazky. Právě mi přišel e-mail. Chce, abych se v osm ráno dostavila do jeho kanceláře na soukromé jednání. A tak si opakuju: co je v domě, není pro mě. O jaké soukromé jednání mu asi jde?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Stopover , 2019


více info...

Přidat komentář

Velbana
06.04.2024 5 z 5

Jak vám může jeden let hodně změnit život. Podle téhle knihy až moc.

bez_prebalu
15.03.2024 3 z 5

Kniha v komplexu byla fajn. Ale! Byla nějak moc divoká - chci tě, nechci tě, chci tě nezávazně, chci vztah, nechci nic, budeme spolu bydlet, nechci tě, chci tě do konce života.
Byla hodně předvídatelná, ale tyhle odpočinkové romány takové jsou, co vymyslet nového?
Co bych udělala já, aby byla lepší? Zkrátila bych ji. Myslím, že by pak byla čtivější. Občas jsem se nudila.
A taky Za celý život jsem toho tolik nenakecala při s. jako oni při jednom čísle, nevím jestli bych se nad sebou neměla zamyslet.
Můj Instagram: bez_prebalu


Rapeh
08.03.2024 5 z 5

Po dlouhé době kniha přečtená jedním dechem. Jsem ráda že jsem díky databazeknih.cz na ni narazila. Jdu na další díl

knihomolkaJani
04.03.2024 5 z 5

4,5 hvězdičky
"Nebudu se nikoho doprošovat, aby mě miloval. Ani kdyby to měl být modrooký miliardář a ředitel zeměkoule."
.
Touto knihou startuje Milesův klub. Jameson je z bratrů nejstarší a proto mu připadá tento první díl.
.
I přestože má kniha více jak 460 stránek, slupnete jí jako malinu. Nenajdete tu tedy až tak přehnaná dramata, ale i tak má kniha šťávu.
0,5 strhávám za drobné nedotažené záležitosti.
.
Emily je jako hlavní hrdinka skvělá a jsem ráda, že i když byla většinu knihy až moc benevolentní, nakonec mu nic nedala zadarmo.
.
A vy budete určitě, stejně jako já, Jamesona milovat už od začátku. Pak mu tedy budete chtít chvilku nakopat pozadí, ale nakonec si vás zase získá..
.
"Já vím, že je sexy, je žhavý, hotové inferno."
.
Jamesona řadím mezi mé nejoblíbenější bratry. 
.
Najdete zde i skvělé vedlejší postavy a hromadu přátelství..
.
"Láska vyžaduje odvahu"

sidonka
26.02.2024 5 z 5

Moc hezky se to četlo, Emily a Jameson byly super, moc fajn příběh

kittlerka
18.02.2024 5 z 5

Knihu jsem “četla jako audioknihu a bylo to super! Na svůj žánr byla opravdu dobrá. Nebyl to jen povrchní děj plný sexu, ikdyž toho tam bylo také dost. Em mě dokázala i rozesmát, ráda si přečtu/poslechnu další:)

Aracely
12.02.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila a ráda jsem vstoupila do série: Milesova klubu. Začátek jsem nečekala a byl originální, poté to chvílemi vázlo, určitě bych ubrala pár zbytečných hádek a konfliktů... Jinak to s hrdiny bylo jak na houpačce, hlavně s Jamesonem. Koncem si mě ale usmířil.

Každopádně ve čtení budu pokračovat a už se těším na Tristana.

w.d.taylor
07.02.2024 5 z 5

Tato kniha mi doslova pomohla vybudovat si vztah s mojí nyní nejlepší kámoškou. Půjčila mi ji a od té doby jsme kámošky. Ale nyní ke knize.
Je to opravdu dobré. Lechtivé scénky opravdu stojí za to a hloubka příběhu je také úžasná. Doporučuji všem!

petulkapeta
02.02.2024 5 z 5

,,Nenech si proklouznout ženskou svého života mezi prsty jenom proto, že se o ni už předem bojíš."

,,Láska vyžaduje odvahu."

Příběh byl pro mě taky,jaky jsem zrovna potřebovala..nasmala jsem se a skoro i slza mi ukapla. Moc povedený příběh.

keiko33
26.01.2024 4 z 5

Tak úplne neviem, ako by som knihu ohodnotila. Na jednej strane som sa strašne nasmiala, to kempovanie nemalo chybu, Emily bola teda číslo. No na druhej strane niektoré situácie boli strašný gýč. Akokeby pozliepane rôzne knihy. Proste kniha by si zaslúžila úpravu, dotiahnuť niektoré veci. Ako celkový dojem je celkom fajn, fakt som sa bavila. Knihu som zlhtla za jeden deň. Čo je hlavné, teším sa na pokračovanie, teda na Tristana určite.

veronikahessy
04.01.2024 4 z 5

Fajn kniha na odreagování se silným příběhem.

Laf
05.12.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila. Četlo se to dobře a než jsem se nadála, už jsem dočítala poslední stránky. Škoda, že "vyšetřování" nebylo víc propracované a vše bylo rychle vyřešeno, ale i tak to bylo super odpočinkové čtení. Mohu jen doporučit :)

KlaraD851
12.10.2023 5 z 5

Pohádky pro velké holky, myšleno v tom nejlepším. 4 díly přečtené za pár dní a už mám absťák. Bratři a jejich příběhy podobné, ale přesto každý jiný. Stejně tak byla jiná i každá vyvolená.

Tenhle díl jsem četla jako první a myslela si, že ho žádný další v sérii nepřekoná (překonal, ale pořád je to topka). Četla jsem ho v letadle do Dubaje, bohužel nic jako v knize, žádná první třída, jen letadlo plné Čechů mířících na dovolenou :-)
Ale k příběhu. Nejtemnější a nejsmyslnější z dílů stejně jako Jameson Miles. Emily si rozlouskla ten nejtvrdší oříšek z rodiny Milesů. On navenek tvrďák, chlap co musí mít vše pod kontrolou a pokud nemá (stačí jen pocit) boří a ničí. Přitom uvnitř je citlivý a milující. Emily neskutečná, co všechno s ním vydržela, moc jsem jí fandila. Naštěstí láska hory přenášení.

Největší chyba jakou jsi kdy udělal? Neřekl jsem si o tvoje číslo.

Kuci12
01.10.2023 4 z 5

Emily Fajnová a Jay ty dva jsem měla fakt ráda. Emily a James někdy pokulhávali a i příběh o vyšetřování mi přišel krapet nedotažený, ale suma sumárum hezká pohádka o tom, že bych i já možná přehodnotila svůj strach z létání.
"A jak jsem tě líbala? Jako bys na náš polibek čekala celý život."

Zuzana215
30.09.2023 3 z 5

Nápad jistě dobrý.. něco mi tam chybělo, jindy zase přebývalo. Čtu, čtu a najednou hop, jak úplně jiný příběh. Vleklé, pak zase moc rychlé. Ale dočetla jsem do konce a to je důležité! Em měla být původně asi ostýchavá? A k němu jsem necítila ani ň.

Luckator
24.09.2023 odpad!

(SPOILER) Spoiler
Od poloviny knihy, možná dříve, ale zejména po tom, co jí udělal k závěru v tom hotelu, jsem doufala, velmi silně doufala, že už se dohromady nedají. Moc jsem ji držela pěsti, aby toho ukazkoveho psychopata nechala a zvolila své štěstí. Bohužel. A to tedy obvykle ujíždím i na těch nejhloupejsich románcích, ale toto už bylo i na mě moc. Na druhou stranu jeho psychopatizmus (a zároveň i její myšlenkové pochody - přesně takto to v reálu funguje) byl vykreslen opravdu velice velice věrně. Mám dojem, že jsem snad některé věty a zvraty slýchala od slova do slova. Na tuto knihu by měli dát trigger varování ... pochopí jen kdo zažil

Eva P.
20.09.2023 2 z 5

Autorka měla skvělý nápad s mílovým klubem, ALE... po úžasném začátku šla dynamika knihy strmě dolů, nemluvě o rozuzlení vyšetřování, které bylo hodně naivní. A opravdu někdo roky usiluje o pozici v konkrétní firmě, aniž by tušil, jak vypadá (mladý, pohledný, bulvárem oblíbený) majitel?

Senza Jenka
11.09.2023 3 z 5

Nečekaná cesta první třídou, nečekaně přitažlivý spolucestující, nečekané mezipřistání, nečekaně dobrý sex... A ráno sbohem, bylo to super, ale život jde dál. Drobný hřích je (skoro) zapomenut - není tu nikdo, kdo by ho připomínal.
Nové zaměstnání - po dlouhém snažení konečně vysněné místo a... drobný hřích je zpět v podobě nejvyššího šéfa! Panebože, zabijte mě někdo, ať se netrápím moc dlouho...

Začátek byl vážně dobrý. Možná preferuji decentnější vyjadřování, ohledně sexu, ale fajn, nevadí. Nicméně povaha hlavního hrdiny mi šla poněkud na nervy. Pan "všechno nebo nic" byl na mě až příliš labilní. Egocentrik zvyklý poroučet, panovačný urážlivý vztekloun. Jinak to docela šlo. Bavila mě Bessie i Emyliina snaha ulevit jeho stresu, která mě dojímala o to víc, že důsledky, tedy vyhoření a zhroucení, znám z "přímého přenosu".

babystar
04.09.2023 4 z 5

Erotickou literaturu nevyhledávám, ale tuto knihu jsem chtěla zkusit na doporučení "Romiky" v komentáři ke knize Láska po španělsku. A musím jí dát za pravdu. Příběh Jamesona a Emily má šmrnc. Kromě erotiky v něm najdete i nějaký děj, trochu napětí i humoru. Jen si tak říkám, že ve skutečném životě by pan výkonný ředitel skončil u soudu za "harašení" na pracovišti a stalking a Emily by pak byla "v balíku". Ale i pohádky mají právo existovat. Nu a jsem zvědavá, jak se vybarví ve druhém díle Tristan.

KajinaH722
23.08.2023 5 z 5

Příběh se mi moc líbil. Nechyběla tam erotika, láska, drama a i párkrát jsem se hezky zasmála. Místy to bylo i smutné, ale má to šťastný konec a je jedině dobře.

Je to moje první knížka od autorky a teď se pustím na Příběh ze strany Tristana a tak jsem zvědavá.

Štítky knihy

láska erotika vztahy ředitelé vášeň

Autorovy další knížky

T. L. Swan
australská
2021  88%Jednou za život
2021  93%Na druhý pokus
2022  92%Bez zábran
2023  87%Jen mezi námi
2024  87%A co bylo dál

Kniha Jednou za život je v

Právě čtených6x
Přečtených1 114x
Čtenářské výzvě39x
Doporučených71x
Knihotéce345x
Chystám se číst341x
Chci si koupit88x
dalších seznamech14x