Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání

Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357138/bmid_jedle-darky-od-rebarboraskitchen-0r4-357138.jpeg 4 9 5

Dobrůtky v krásném balení - ideální osobní dárek připravený od srdce! Tato kniha vám bude cenným pomocníkem a rádcem, abyste mohli obdarovat své blízké něčím, co jste pro ně vytvořili sami a s láskou. Podle této knihy můžete vyrobit desítky takových dárků. Naleznete v ní recepty na sušenky, krekry, pralinky, likéry, paštiky, jerky, omáčky, nakládané potraviny, ochucené cukry a soli, netradiční marmelády, sirupy, léčivé čaje, bonbony a sirupy… Autorka také přidala kapitolu o tom, jak výrobky lákavě zabalit, ale její krásné fotografie u jednotlivých receptů vám budou samy o sobě inspirací. Všechny recepty v knize jsou snadné a zvládne je i naprostý začátečník. Dají se využít nejen pro výrobu dárků, ale také pro chvíle, kdy si budete chtít připravit sami sobě něco užitečného do kuchyně nebo na zub. Na zadních stranách v knize naleznete i dárkový seznam, kam si můžete zapsat, co jste komu již věnovali, abyste si na to třeba příští Vánoce nemuseli pracně vzpomínat.... celý text

Přidat komentář

BuchtaMaková
23.04.2019 5 z 5

Spousta skvělé inspirace - nejen na dárky!

vladenec
18.02.2019 5 z 5

Z knih podobného typu mám chuť vyzkoušet jeden nebo dva recepty. Z této naprostou většinu :). Moc doufám že autorka nezůstane pouze u jediné knihy.


Jaruš7
19.01.2019 5 z 5

Jedlé dárky - Kuchařka pro plnění přání
Přiznávám nadšení nejen pro : Ovocnou kůži, Veganskou paštiku, Nakládané krevety na kyselo, ale i Hovězí Jerky, Ořechovou granolu s brusinkami, Nakládaný sýr labne atd, atd.
Inspirací nakažená jsem do kapku zředěného a oslazeného s chilli vločkou nálevu od okurek vhodila kousky krabích tyčinek - zdařilý pokus, určitě teď v mých coby - překvapení čtenářsky zaneprázdněné hostitelky.
Paráda vše, námět, obsah, výtvarná stránka, jen ...spořivost tiskárny na barvě návodu, je to malé mínus.

Aleen
14.01.2018 5 z 5

Mně se líbilo jak zpracování, co stránka, to recept, nebo návod, tak samotné recepty. Jsou propracované a funkční. Ačkoliv autorku na jejím blogu nesleduji, oblíbila jsem si ji a knížku doporučuji nejen těm, kteří rádi své blízké potěší nějakým tím mlsem, ale i těm, kdo si chtějí uchovat plody své zahrádky, nebo úlovky z trhu, nebo procházky kolem sadu.

Eorin
09.11.2017 4 z 5

Pěkné nápady, hezky zpracovaná kniha - obrázky i návody. Už se těším na cibulovou marmeládu a kečup z červené řepy.. :)

Štítky knihy

kuchařky zavařování a nakládání potravin dárky

Autorovy další knížky

2017  84%Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání
2020  93%Vajíčková kuchařka - Recepty od reBarbora´s kitchen
2021  80%Těstoviny - kuchařka

Kniha Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst16x
Chci si koupit16x