Jedlá soda - Unikátní přírodní léčba

Jedlá soda - Unikátní přírodní léčba https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330243/mid_jedla-soda-nocni-mura-farmaceuticke-3By-330243.jpg 4 15 9

Co když existuje přírodní, zdraví prospěšná látka, která je levná, snadno dostupná a nejspíš ji máte doma v kuchyni? Ano, opravdu je to tak. Nazývá se soda bikarbona, ačkoli vy ji možná znáte jako jedlou sodu. Léta se soda bikarbona denně využívá jako součást celé řady nemocničních procedur, ovšem většina lidí stále nemá potuchy, jak rozsáhlý je její terapeutický potenciál. Dr. Mark Sircus nám ve své nové knize ukáže, jak tato běžná látka může posloužit ke zmírnění, a možná dokonce i prevenci mnoha zdravotních potíží a nemocí. Kniha začíná přehledem základních faktů o všudypřítomné jedlé sodě a mapuje její dlouhou historii, kdy ji lidé využívali jako účinnou domácí medicínu. Poté objasňuje, jakou roli soda hraje při obnově optimální rovnováhy pH, která je, jak zjistíme, veledůležitým faktorem pro uchování dobrého zdraví. V další části knihy si povíme, kterak jedlá soda a její vliv na tělesné pH může prospět těm, kdo trpí širokou škálou zdravotních potíží, nemocnými ledvinami počínaje, přes plísňové infekce, chřipku a vysoký krevní tlak až po tak závažnou nemoc, jako je rakovina. A nakonec se seznámíme s rozmanitými způsoby užívání sody, abyste si ve své situaci mohli vybrat nejjednodušší a nejúčinnější metodu. Jedlá soda – unikátní přírodní léčba nabízí moderní přístup k medicíně, jejíž účinnost je prověřená časem, a vyzdvihuje tak nutnost, abychom na jedlou sodu začali pohlížet ve zcela novém světle. Tato látka, kterou jsme dřív pokládali jen za běžnou součást pečiva a zubních past, disponuje mocnými vlastnostmi, které vám pomohou obnovit rovnováhu organismu, získat zpět své zdraví a pocit pohody a vyvarovat se budoucích zdravotních problémů,... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Zdraví

Vydáno: , Jota
Originální název:

Sodium Bicarbonate. Nature’s Unique First Aid Remedy


více info...

Přidat komentář

Jana583
23.06.2022 5 z 5

Tato kniha zachránila mému strýci život.

Lady Greystoke
15.12.2020 4 z 5

Skvělé bylo se toto o sodě dozvědět. Kniha se mi ale zdála trochu zmatená. Je vidět, že to psal doktor. Zapomněl asi, že to budou číst i nedoktoři. Pěkně tam všechno popsal, akorát mi mnohdy nebylo jasné, jestli to, co popisuje je dobré nebo špatné. Potřebovala bych více laické vysvětlení. Asi jako když máte manuál k mobilu ale není v něm napsáno, jak ho zapnout.


Arvi
28.05.2020 4 z 5

Prevence civilizačních chorob včetně rakoviny nebo cukrovky. Zajímavé informace k chemickým procesům v těle s důrazem na rovnováhu pH a vztah O2 a CO2.

Jack Bauer
07.01.2019 4 z 5

Rozhodně zajimavá přinosná kniha na co vše lze jedlou sodu použít, ale autor spíše popisuje její pomocí léčbu rakoviny. I když jsem zatím zdravý jako ryba rád si vždy přečtu něco zajimavého ohledně zdraví jako prevenci, ale dá se všemu věřit? Citace z knihy: Plísně jíme v našich obilovinách, mase, ovoci, mléku, zpracovaných potravinách a přidáváme si je do léků, dokonce je dýcháme ve vzduchu. A co já s tím nadělám? Mám přestat jíst, pít a dýchat? Zde se neustále propaguje pití perlivé vody, v jiné odborné knize uznávaný lékař nedoporučuje pití perlivé vody a tak je to se vším. Kdo se v tom má vyznat?

evikah
07.04.2018 5 z 5

Prinosna kniha nejen co se jedle sody tyka, ale celkove co se tyka zdravi, zapadni mediciny atp.

Alma5
16.10.2017 3 z 5

Kniha je zajímavá, ale v podstatě je to vědecké pojednání o léčbě rakoviny jedlou sodou. Pokud jsou údaje v ní pravdivé, snad si to přečte i nějaký onkolog. Pro laiky se mi zdá kniha příliš komplikovaná a návody z ní bych asi měla obavy vyzkoušet, kromě vnějšího použití.

JanaDor
04.04.2017 5 z 5

Na první pohled mě tato kniha zaujala. Říkala jsem si, konečně se dozvím, co vše umí jedla soda. Musím vám říct, že jsem byla obrovsky překvapena, jaké účinky může mít. Ta kniha je svým sdělením poklad.
Autor knihy je opravdový doktor, který dělal studie ohledně sody. Vše je vědecky podloženo. Jeho výsledky jsou v knize podány na základě faktů, ale přitom jednoduše. Takže jsem to pochopila i já :-) . Musím říct, že je to fantastické a věřím tomu. Autor ukazuje účinky sody na konkrétních pacientech.

harena
18.03.2017 5 z 5

Zajímavé. Inspirující. Logické. Pakliže bych já nebo někdo z blízkých měl zdravotní obtíže, myslím, že znovu otevřu tuto knihu. A leccos z ní vyzkouším už teď. . Autor má veškerá tvrzení podložená citacemi z odborných studií a své teorie opírá o nejnovější vědecké poznatky a výzkumy.
Rozhodně doporučuji k přečtení

lukas0031
02.02.2017

Máte prosím někdo odkaz kde se dá tato knížka sehnat v elektronické podobě do čtečky? Děkuji

Štítky knihy

léčitelství jedlá soda

Autorovy knížky

Mark Sircus
americká
2017  81%Jedlá soda - Unikátní přírodní léčba

Kniha Jedlá soda - Unikátní přírodní léčba je v

Právě čtených1x
Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce27x
Chystám se číst25x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x