Jedinečná láska

Jedinečná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30941/bmid_jedinecna-laska-CTu-30941.jpg 4 26 4

Camfield série

< 80. díl >

Věčná sbírka série

235. díl

Hrdinkou románu Jedinečná láska je mladičká, teprve osmnáctiletá Zia Langleyová, kterou proti její vůli drží v klášteře na odlehlém místě v Cornwallu. Falešný kněz, který klášter ovládl, ji nutí, aby se stala jeptiškou a své značné jmění, které zdědila, klášteru věnovala. K tomu je však také třeba souhlas dívčina poručníka, markýze z Okehamptonu, který pojme podezření a rozhodne se svou schovanku - kterou nikdy v životě nespatřil - navštívit. Markýz musí překonat řadu intrik, ale nakonec Ziu osvobodí a odvede s sebou do Londýna. Londýnská společnost přijme okouzlující dívku velmi dobře, jen markýz s láskou váhá, neboť dosud měl se ženami jen samé špatné zkušenosti. Když však falešný kněz Ziu unese, uvědomí si, že život bez ní je pro něho bezcenný - musí svou lásku osvobodit za každou cenu, aby s ní mohl strávit zbytek života.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Very Special Love , 1990


více info...

Přidat komentář

Ála1968
21.04.2023 3 z 5

Takové rychle odbyté. Téma bylo super,ale všechny problémy se vyřešily během pár stránek.

Alinois
03.02.2018 5 z 5

Zajímavá zápletka s falešným knězem, bylo to fajn počtení :)


MinaHawke
10.12.2017 5 z 5

Kniha se mi líbila, zápletka byla zajímavá. A konec byl skvělý, protože navzdory tomu, že mohlo vše skončit jinak, tak naštěstí to má dobrý konec. A to je dobře.

BlueEliza
22.11.2014 3 z 5

Váhala jsem mezi dvěma nebo třemi hvězdičkami, protože mi to jednak přišlo docela odbyté a potom mě taky docela štvala Zia. Nějak mi zkrátka nepadla.
Ale nakonec dávám 3* kvůli tématu. Falešný kněz a podvod v klášteře... přijde mi to jako docela dobré téma.