Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní

Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328532/mid_jasna-mysl-ziskejte-zpet-svou-pozor-XY2-328532.jpg 3 5 4

Vyzkoušejte malé zásadní změny, které proberou váš mozek a působí preventivně proti mozkovým chorobám! Nečekejte na Alzheimera, pusťte se do prevence a užívejte si výhody jasné mysli. Kniha přichází s revolučním třítýdenním programem, který pomocí změny stravy a některých návyků opět nastartuje váš mozek! Pomůže obnovit tři nejdůležitější chemické látky související s mozkem (serotonin, dopamin a kortizol) a vy začnete opět myslet jasněji, zvládnete se učit rychleji, vaše paměť se probere a zaplaví vás vlna kreativity následována přílivem optimismu, klidu a vnitřní rovnováhy.... celý text

Zdraví
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

The Brain Fog: Reclaim Your Focus, Memory and Joy in Just 3 Weeks


více info...

Přidat komentář

kristyna.havlov
01.05.2020 2 z 5

Kniha byla v nějakých směrech zajímavá, ale spíš mi připadalo, že hodně věcí znám - doporučoval tam, že by člověk měl zdravě jíst (podrobně tam popisoval čemu se vyvarovat a co naopak se naučit jíst - viz zelenina, ovoce, omega 3,..), měl by mít pravidelný spánek 7-8hodin, omezit sociální sítě a TV, že bysme měli meditovat a sportovat ... Nevím, asi jsem čekala víc. Nakonci knihy je pak plán jak na lepší mysl se všemi tipy v celé knize plus různá cvičení na procvičování paměti. Nevím, čekala jsem něco víc.

asperula
07.12.2017 4 z 5

V knizce je hodne zajimavych doporuceni, nad kteryma je dobre se zamyslet. Zaujal me recept na ranni davku energie v podobe panaku z kurkumy a pepre. Jsem rada, ze jsem si knizku precetla, i kdyz hodne doporuceni je premrstenych.


Malýmedvěd
09.10.2017 1 z 5

Kniha má v mnoha věcech pravdu, ale normální člověk, co se řídí pořekadlem "všeho s mírou" na to dojde taky. Celé je to psáno tak trochu dogmaticky "cukr, mouka, moderní technologie" je ZLO a "BIO a spiritualita" je DOBRO, to mi vadilo nejvíc.

mmmisulka.r
15.03.2017 4 z 5

Spousta dobrých tipů, jak pečovat nejen o své zdraví, ale i o svůj mozek. Jednadvaceti denní program na zlepšení mozkových funkcí. Není to špatná kniha, ale na mě byla moc obsáhlá.

Štítky knihy

paměť, trénink paměti trénink mozku pozornost, soustředění

Autorovy další knížky

Mike Dow
americká
2017  52%Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní
2018  100%100 otázek a odpovědí, jak se uzdravit po mozkové mrtvici

Kniha Jasná mysl: Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní je v

Přečtených6x
Knihotéce6x
Chystám se číst11x
Chci si koupit4x