Jana Brejchová otevřeně: Lásky mé, já stůňu

Jana Brejchová otevřeně: Lásky mé, já stůňu https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222725/bmid_jana-brejchova-otevrene-lasky-me-ja-8l8-222725.jpg 4 9 3

Kniha je dosud nejobsáhlejším dokumentem o tvůrčím i osobním životě snad nejkrásnější české herečky Jany Brejchové. Popisuje nejen její strhující životní příběh, ale prostřednictvím svědectví mnoha těch, kteří jí byli po celý život nejblíže, dává nahlédnout i do jejího nejhlubšího nitra. Odhaluje zákulisí jejích vztahů se slavnými muži a díky autentickým rozhovorům s ní samotnou předkládá i mnohá překvapivá a dosud nikdy nepublikovaná fakta o její kariéře a soukromí. Součástí knihy jsou i exkluzivní rozhovory se slavnými režiséry, kteří ovlivnili kariéru herečky.... celý text

Přidat komentář

bigbabe
21.02.2021 2 z 5

Nejsem televizní, ani filmový fanoušek všeobecně a proto ani této herečky, tak vlastně nevím, proč se mi tato kniha dostala do ruky. Jo už vím, mám, ráda životopisy.
Ale toto mě tedy vůbec neuchvátilo, důvodů může být několik. Autoři pracující v Blesku? Nespočetně opakovaná její krása? (to mám oblíbenější hezčí herečky).

amenufus
19.01.2017 2 z 5

Na první stránce jsem se zalekla nejprve představením autorů, kteří jsou či byli v té době redaktory Blesku. Ajaj. No jo, vždyť on tomu i ten název odpovídá... Je to má první kniha o Brejchové, těžko tedy posoudit objektivitu. Nicméně obzvlášť v první části knihy, která se skládá z "rozhovorů" Blesk - Brejchová, by o ní bylo možné pochybovat. V knize je také ofoceno množství článků z Blesku. Nutno říci, že i přes určitou dávku zvědavosti a voyerství, která mě vede ke čtení tohoto žánru, nejsem fanynkou zmíněného deníku a tak mi tahle skutečnost z celkového dojmu spíš ubrala. Knize bych vytkla podivné pořadí kapitol. Mě více vyhovuje chronologický vývoj. Naopak chválím všudepřítomné fotografie. V závěru se mi líbili vzpomínky filmových režisérů.


janka3380
19.02.2015

Krásná kniha..