James Bond 007 Dr. No

James Bond 007 Dr. No https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45158/dr-no-james-bond-45158.jpg 4 12 2

Tento díl souhrnného vydání klasických novinových stripů s Jamesem Bondem přináší další tři příběhy, které v jejich filmovém zpracování spojuje nejpopulárnější filmový 007 - Sean Connery. Svazek dále obsahuje příběhy Diamanty jsou věčné, ve kterém 007 pod falešnou identitou rozkryje americký gang pašeráků diamantů známý jako Diamantová mafie, a Srdečné pozdravy z Ruska, ve kterém musí čelit nástrahám zosnovaným elitním oddělením sovětské kontrarozvědky, obávanou vražednou sekcí SMĚRŠ.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

James Bond 007: DR.NO , 2005


více info...

Přidat komentář

hippiesak
08.06.2018 5 z 5

Klasický surový čb komix. Ale super.

pet-kyval
26.01.2011 4 z 5

[011/11] Ani druhý svazek ('Diamanty jsou věčné', 'Srdečné pozdravy z Ruska', 'Dr. No') nepostrádá skvělý a velmi zajímavý úvodník. Nejvíce mě asi zaujal seznam agentů s povolením zabíjet a jejich postupný výskyt v knihách zaměřujících se na 007. Co je zajímavé, tak že titul 00 získaly pouze dvě ženy a o jedné není ani řečeno, jaké číslo jí příslušelo. Pobavil mě i fakt, že snad pouze kromě Bonda všichni ostatní 00 pomřeli a byli někým nahrazeni. Tím nám milý James zase získal na nesmrtelnosti.

Co se konkrétně 'Dr. No' týká, nevšimla jsem si žádných extrémních vad. Snad jen fakt, že občas mi některá okna připadala odbytá. Krásné dívky se měnily v podivné šeredy a chvíli mi to připomínalo "velkohubé" holky K. Saudka.

Vůbec si nedokážu představit čekání na další číslo novin. Spousta fanatických čtenářů čekajících až si přečtou další tři nová okna, ne vždy zaplněná textem. Horlivé vystřihování a nalepování v chronologickém pořádku a pozdější horečné pročítání. Dvě stě až tři sta stripů. Dvě stě až tři sta dnů. Ne, to bych se asi zbláznila.

Dnes je vlastnění originálních výtisků většinou vzácnost. Ještě že nám to vydali v knihách.


Štítky knihy

komiksy James Bond, agent 007

Autoři knihy

Ian Fleming
britská, 1908 - 1964

Kniha James Bond 007 Dr. No je v

Přečtených15x
Doporučených2x
Knihotéce16x
Chci si koupit3x