Jako šelma

Jako šelma https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193833/jako-selma-193833.jpg 3 32 9

Jako šelma je svěží příběh o sexu bez sexu a o lásce bez lásky. Je to příběh svobodné třicátnice, která nalezne východisko z nelehké situace v audiotexových erotických službách. Šedá myška se v práci stává nespoutanou dračicí, která plní všechna přání svých klientů - i ty bizarní a úchylné. Je to její image, díky kterému se do ní zamiluje nejeden klient a ona podléhá iluzi, že je velice žádaná žena. A pak se objeví muž, o kterém si myslí, že ho dobře zná. Omyl! Nic není takové, jak to zpočátku vypadá.... celý text

Přidat komentář

Ivanka83
02.11.2017 3 z 5

Zvláštní příběh, chvílemi mi i zamrazilo. Relativně uspokující závěr, jen mi přišel nějak rychlý. Dávám 3* :-)

wonika25
30.07.2017 4 z 5

Od knihy jsem moc neočekávala, ale velmi se mi líbila. Děj je napínavý a má rychlý spád.


pejty
14.05.2017 3 z 5

Někdy se ke knížce dostane člověk úplně náhodou, což byl i můj případ s touto knihou. Počáteční nelibost a naštvanost z toho, co jsem si to zase vzal ke čtení, se brzy změnila v příjemné překvapení a já si uvědomil, že mě příběh hlavní hrdinky docela zaujal a že se knihou vcelku slušně bavím. Nakonec jsem se u knihy i párkrát zasmál a i díky tomu, že to bylo čtení jen na pár hodin, jsem nakonec rád, že se mě kniha dostala do ruky a já měl možnost si jí přečíst.

IvanaB
25.05.2016 3 z 5

Knížka se mi dostala do ruky náhodou, nic jsem od ní nečekala, nakonec příjemně překvapila. Jen ta otrava a závěr mi trochu nesedl. Příjemná oddychovka, přečteno asi za dvě hodiny :-)

REBELKAAAAAA
06.04.2016 4 z 5

Ke knížce jsem se dostala úplně náhodně. Nečekala jsem od toho nic. Začátek je takový, že člověk neví co si myslet a jakým směrem se to bude ubírat. Od poloviny knihy se to začíná slibně rozvíjet, některé pasáže mi připomněli i mé zážitky ze života a sem tam mě to i dojalo.
Závěr je takový tajemný, avšak ne zcela dle mého názoru šťastný, ale budiž.
Každopádně na knížce se mi líbí otevřenost, upřímnost, autentičnost, syrovost a reálnost. Jsem ráda, že to není žádný přeslazený román plný romantiky, ale příběh, který se může stát v životě. Knížka je velice dobrá, hodnotím ji kladně.

MarieH
17.03.2015

Také musím konstatovat že knížka mne zklamala. Čekala jsem na ní v knihovně dva měsíce,a přečetla, ke konci prolistovala za dva večery.
Námět zajímavy, ale děj a postavy - totální propadák.
Rozhodně je téma zajímavé a mohla z toho být čtivá knížka, ale asi od jíného autora.

ANATS
11.03.2015 2 z 5

Popravdě řečeno...čekala jsem trochu víc od této knížky. Námět je víc než zajímavý...ale myslím si že v příběhu vystupuje zbytečně moc postav. V určitý moment jsem se v ději ztrácela....proto v hodnocení pouze dvě hvězdy.

prcekp6
30.05.2014 4 z 5

Knížka se mi velice líbila, je psaná ze života

Mahulena28
16.03.2014 5 z 5

Líbil se mi námět i styl, jakým je kniha napsána. Postavy i jejich jednání jsou vykresleny výstižně, bez zbytečných popisů, které by děj brzdily. Autorka popsala práci v audiotexových službách tak hodnověrně, až se to může zdát úzkoprsým čtenářkám sem tam ne příliš příjemné, ale takový je život. Některé další události jsou více méně románové, ale stále v normě a příběhu dodají emotivnost. Kniha k zamyšlení i pobavení.

Štítky knihy

ze života

Autorovy knížky

2014  64%Jako šelma

Kniha Jako šelma je v

Přečtených42x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce17x
Chystám se číst18x