Jak získat hodinu denně - garantováno

Jak získat hodinu denně - garantováno https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/125787/bmid_jak-ziskat-hodinu-denne-garantovano-6vU-125787.jpg 3 9 3

Chtěli byste každý den svého života hodinu navíc, abyste si mohli dělat, cokoli chcete? Pokud se vám to zdá jako takřka nesplnitelný sen, máme pro vás dobrou zprávu: ta hodina navíc skutečně může být vaše! Tato čtivá kniha je plná skvělých a velmi účinných nápadů, postupů a rad, které všechny mají za cíl získat vám drahocenný čas. Jste-li ochotni investovat třeba jen hodinu denně, abyste si ji přečetli, vybrali si z ní nápady, které vám sednou, a uvedli je do praxe, získáte pro každý den čas navíc způsobem, o kterém byste ani nevěřili, že je možný.Kromě jiného: překonáte prokrastinaci a budete se rozhodovat lépe a rychleji; odkryjete skrytý čas - čas na provádění důležitých záležitostí; objevíte nové a účinné způsoby organizování svého času a života; zjistíte, jak si poradit se zákeřnými „zloději času“;zefektivníte a zjednodušíte úplně všechno, co děláte - jak v práci, tak doma. Jsme si jisti, že každý den budete mít víc času. Jak ho využijete, je na vás...... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Grada
Originální název:

How to Save an Hour Every Day , 2011


více info...

Přidat komentář

jirijanovotny
24.01.2021 3 z 5

Jedním ze způsobů, jak získat hodinu denně je: Nečíst tuto knihu hodinu denně!
Dobře, dělám si srandu. Přínos tato kniha nepochybně má, jen jsem z ní nedostal tolik, kolik bych si představoval. Některé rady jsem už používal a jiné byly zase minutové záležitosti týdně. Takže v mém podání by to bylo „jak získat 3 minuty a 21 vteřin denně“.

YA-girl
25.04.2020 3 z 5

Autor se věnuje relativně běžným záležitostem v našem životě a tomu, kolik času nám dokážou "ukradnout", když se s nimi nedokážeme správně vypořádat ;). Jsou zde probírána témata jako nepořádek, odpadkový koš, štítkování, rychločtení, prokrastinace, seznamy úkolů, ale také třeba, jak říct "ne" zlodějům času, nutnost předávání úkolů a delegování, šikovné aplikace či naopak nedobře nastavené aplikace (např. oznámení o novém mailu v Outlooku je zde přirovnáno k tomu, jako když nakoukne do naší kanceláře někdo bez zaklepání, řekne první větu a zůstane stát mezi dveřmi). Knihu beru jako souhrn inspirativních rad a zamyšlení - a každý si z nich vytáhne to, co se ho zrovna aktuálně týká; každá ušetřená minutka se počítá! :-)


R.E.M.
17.07.2015 3 z 5

Hodnocení knihy se bude lišit podle čtenářových znalostí organizace času a efektivity jeho trávení. Útlé dílko s nadhledem popisuje základy plánování úkolů, nahodí pár nápadů a tipů - praktických, využitelných i málo využitelných v běžných podmínkách. Jak získat hodinu denně vám nezmění život, ale je dobrá pro inspiraci.

Štítky knihy

rozvoj osobnosti, osobní rozvoj organizace času

Autorovy další knížky

Michael Heppell
britská, 1967
2012  56%Jak získat hodinu denně - garantováno
2013  75%Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch

Kniha Jak získat hodinu denně - garantováno je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce6x
Chystám se číst5x