Jak zhubnout těch blbých 6 kilo

Jak zhubnout těch blbých 6 kilo https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388675/mid_jak-zhubnout-tech-blbych-6-kilo-hM0-388675.jpg 3 17 6

Začínáte hubnout každé pondělí v měsíci, prvních čtrnáct dní v lednu a pět dní před odjezdem na dovolenou? Ale stejně si rok co rok kupujete o číslo větší plavky a ze zkušební kabinky se plížíte s pocitem mamuta stiženého akutní celulitidou? Šest kilo dělá rozdíl mezi pěknou ženou a fatální šťabajznou. Zahoďte šest dietních hříchů a naučte se u hubnutí myslet hlavou! Už teď jste bohyně, jasné? Jen z vás uděláme bohyni o dvě čísla skladnější…... celý text

Přidat komentář

JointlieKat94
27.03.2020 5 z 5

Jojo, dávám 5* a to z důvodu, že jsem od knihy neočekávala návod na hubnutí, nečekala jsem nic vtipného, prostě jen kniha.. kniha, která bude při nejlepším alespoň trochu vtipná.

Předevčírem jsem ji navečír otevřela, včera na večír dočetla. A moc se mi líbila. :D byla prostě o nás, o tlusťoškách ! A přesně i o tom, jak to s námi prostě je.. začnu zítra, dala jsem si větrník a teď je všechna snaha pryč, takže začnu zase příští týden protože teď už je to jedno.

Kniha je tedy rozdělená na dvě části, první je o vysvětlení pojmů 6 hříchů, tato polovina mě bavila moc, v druhé části najdeme nějaké recepty, a je tu popsáno, jak se stravovat, a že se máme stravovat celý den, prostě nestihneme hladovět. Jasně, takový věci většina z nás, věčných dietářek, samozřejmě zná, ale.. :)

Já jsem od ledna rozhodnutá hubnout, mám dole už 5 kilo, ale týden než přišel ten zlý vir jsem marodila, a od té doby jsou zavřené fotka, takže trpím :D můj plán se začíná hroutit! Tři týdny jsem se teď nehla, občas kolo, procházka.. ale! Po včerejším čtení jsem byla úplně nabitá, no spíš jsem se nechtěla cítit jako autorka.. :D Zaklapla jsem knihu a šla jsem si pustit "hubnoucí video", hodinu jsem se úplně potila, a byla na sebe zase hrdá, takže se dá říct, že je kniha i lehce motivační. :)

Moc se mi líbila, humor v knize mi sedl, a občas mě to připomnělo i mně samotnou, takže jsem s knihou byla moc spoko! :)

alzbeta4340
04.06.2019 4 z 5

Není zde nic, co by rozumná žena nevěděla, ale bylo zábavné tuhle knihu číst. Škoda jen, že ve vzorovém jídelníčku autorka tak moc využívá mléčné výrobky - to pro mě není využitelné.


4851
03.03.2019

Osobne jesm vyzkousela xy diet (nakonec jsem finalne zhubla az s dietou od Prodietix), presto ze na zaklade zkusenosti verim, ze nektere diety funguji, nasmala jsem se, pohodove cteni.

clare01
14.02.2019 4 z 5

Extrémně zábavná kniha o hubnutí. Teda pokud vám sedne autorčin smysl pro humor. Mně sedl na 100 %. Každý, kdo je chronický dietář nebo jen člověk, který každé pondělí začíná jíst zdravě a cvičit (to jsem já), se v knize najde. Ale cílem knížky není jen pobavit. Poradí vám s tím, co a jak byste měli jíst, a to jednoduše a bez zbytečných keců. Za velké plus považuji i to, že autorka je Češka, takže všechny suroviny, které doporučuje, si můžeme koupit u nás. Knih o zdravé výživě už jsem přečetla mraky, ale tahle se řádí k těm nejoriginálnější a nejvtipnější. Teď už jsem jen zvědavá, jestli opravdu zhubnu těch blbých 6 kilo.

roso.mak
29.01.2019 2 z 5

Berte tuto knihu jak fejetony k pobavení. Jako návod na hubnutí je to trochu na houby.

JSlov
04.01.2019 4 z 5

Knížka je vtipně napsaná a recepty stojí za vyzkoušení.

Štítky knihy

hubnutí diety zdravá výživa

Autorovy další knížky

2018  68%Jak zhubnout těch blbých 6 kilo
2017  75%Z lehu k běhu... od pondělka začínám
2017  63%Vánoce na sádle a jiné trable

Kniha Jak zhubnout těch blbých 6 kilo je v

Přečtených21x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce2x
Chystám se číst16x
Chci si koupit4x