Jak zatočit s únavou

Jak zatočit s únavou https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/241444/mid_jak-zatocit-s-unavou-gpQ-241444.jpg 4 10 2

• Potřebujete šálek kávy nebo čaje, abyste se ráno nebo i přes den „probrali“? • Cítíte se vyčerpaní, aniž by to mělo nějaký konkrétní důvod? • Padáte na konci dne únavou a v pátek býváte totálně vystresovaní? Jestliže na kteroukoli z těchto otázek odpovíte ano, je nejvyšší čas převzít odpovědnost za své zdraví tělesné i duševní a s konečnou platností „zatočit s únavou“.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: , Jota
Originální název:

The Tiredness Cure , 2014


více info...

Přidat komentář

worka
05.12.2017 3 z 5

Na jednu stranu varuje před množsvím chemie v potravinách. Např. kapitola "Chemický národ".
Na druhou stranu doporučuje užívat řadu multivitamínů a doplňků stravy. Jak ale rozlišit "hodnou" a "zlou" chemii se tu úplně nedozvíte. Obecné doporučení z knihy "kupujte dražší přípravky" v řadě testů neobstálo. Mnohdy je vyšší cena přípravků jen o investicích do reklamy.
Psychická únava zmíněna spíš jen okrajově. Přičemž bych souhlasil s trenérem Olliem na straně 216, že po celodenní práci je únava spíše psychická než fyzická. (S vyjímkou vyloženě fyzicky náročných profesí.)
Za mě trochu zklamání, cca 60%.

barcc85
16.10.2015 5 z 5

Skvělá kniha psána pohledem lékařky.....pohled na různé příčiny únavy....osobně jsem se v jedné našla, začala dodržovat doporučení a skutečně se cítím lépe. Vřele doporučují všem, které nespoléhají jen na léky....Upozorňuji, že se nejedná o duchovní nauky, ale o vysvětlení toho jak a proč tělo reaguje na různé podněty tak, že dojde až k vyčerpání,chronické únavě....a samozřejmě návod jak k těmto podnětům přistupovat a řešit je.


Autorovy knížky

2015  78%Jak zatočit s únavou

Kniha Jak zatočit s únavou je v

Právě čtených1x
Přečtených15x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce8x
Chystám se číst14x
Chci si koupit6x