Jak vzniká ne-moc aneb Pravdivost srdce: Každá ne-moc má původ jinde, než si myslíš

Jak vzniká ne-moc aneb Pravdivost srdce: Každá ne-moc má původ jinde, než si myslíš https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356127/bmid_jak-vznika-ne-moc-aneb-pravdivost-s-lpK-356127.jpg 3 5 1

Uznávaný terapeut, lektor a spisovatel Michal Brozman vás zve prostřednictvím knihy k zodpovězení otázek, které palčivě trápí lidstvo. Třetí kniha, která následuje dva předchozí autorovy bestsellery vás zavede do hlubokých úvah, kam směřuje lidská společnost a z ní vznikající duševní a fyzické ne-moci lidských životů. Naleznete zde mnoho odpovědí na vaše vnitřní trápení a na konci knihy se vám vykouzlí úsměv na tváři. Kniha vás donutí dotknout se vašeho srdce a užít si své vlastni přítomnosti.... celý text

Přidat komentář

Gweny
26.11.2019 5 z 5

Rozsahem kniha zase tak velká není. Co se hloubky zpracovávaných témat týká, jde spíše po povrchu. Ale ani jedna z věcí ji neubírá na kvalitě a atraktivitě. Není pro ty z vás, kteří se zajímáte o problematiku psychosomatiky, o čakry nebo o živly. Vám asi nic moc nového kniha nepřinese. Tedy krom své první půlky, která obsahuje nespočet různých myšlenek k zamyšlení a že to zamyšlení může být mnohdy i poměrně hluboké.
Já jsem si při čtení knihy prožila svůj ohromný AHA efekt právě v té části, kde Michal rozebírá, jakými nemocemi se projevuje naše tělo v závislosti na tom, co v životě zrovna prožíváme. Zase jsem si dala jak se tak říká, jedna a jedna dohromady.
Jediné, co mi ale na knize opravdu vadilo, bylo množství překlepů a chvílemi ne úplně smysluplný slovosled.
I kdybych si z knihy nic víc odnést neměla, už jen tenhle pocit, že jsem dokázala zpětně pochopit své tělo, za to rozhodně stojí.
Děkuji, Michale!

Autorovy další knížky

Michal Brozman
česká, 1978
2019  72%Každý jsme princezna Diana - Skutečné příběhy nemocí z data narození
2015  29%Jak se zbavit svého Ega
2016  0%50 vzkazů ženám
2017  60%Jak vzniká ne-moc aneb Pravdivost srdce: Každá ne-moc má původ jinde, než si myslíš
2018  33%Něžná svítání

Kniha Jak vzniká ne-moc aneb Pravdivost srdce: Každá ne-moc má původ jinde, než si myslíš je v

Přečtených7x
Knihotéce2x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x