Jak vítězit ve rvačkách

Jak vítězit ve rvačkách https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381516/bmid_jak-vitezit-ve-rvackach-HNA-381516.png 4 10 2

Rvačka je velmi tvrdá disciplína s osobitou charakteristikou, jenž se naprosto liší od zápasů v bojových sportech, od modelových situací na kursech sebeobrany, nebo od často komických nácviků v bojových uměních. Kniha obsahuje DVD s tématickým obsahem.

Přidat komentář

Trubka_
01.12.2022 5 z 5

Jsem dalek toho zakazovat někomu vyjádřit svůj názor, ale obávám se, že pokud tuto knihu čte někdo, kdo se nikdy necítil fyzicky ohrožen na zdraví, nepochopí, proč je tak tvrdá a nekompromisní.

Kniha je napsaná osobitým stylem a když ji člověk čte s nadhledem (někdy je nadhled potřeba opravdu velký) je velice čtivá až úsměvná, přičemž ale jde cítit, že uvedené příhody mají za cíl ilustrovat vážnost situace a důležitost sdělení.

Klamm
07.02.2019 4 z 5

Jako na submisivního pacifistu, na mě kniha působila dost kontroverzně. Musím ale uznat, že argumenty a filozofie pana Pokory, které jsou vybroušeny praxí, mají svoji logiku. Některé jeho životní konflikty v knize uvedené, mi ale přišly řešené zbytečně agresivně (tam s ním nesouhlasím). Naopak v extrémních případech, kdy už není jiné východisko lze jeho postupy doporučit.


Kniha Jak vítězit ve rvačkách je v

Právě čtených1x
Přečtených9x
Knihotéce5x
Chystám se číst3x
Chci si koupit7x