Jak to žije v servisu

Jak to žije v servisu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340219/bmid_jak-to-zije-v-servisu-kdL-340219.jpg 5 7 3

Leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, malý automechanik si tak při prohlížení procvičí jemnou motoriku. Ahoj automechanici! Auto potřebuje zkontrolovat motor, vyměnit olej a přifouknout pneumatiky. Pojďme na to, ať může zákazník odjet… Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si malý automechanik při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku – může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet. Objeví nové věci a může si o nich povídat! Tak vzhůru do práce, ať je v servisu živo!... celý text

Literatura naučná Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Busy garage


více info...

Přidat komentář

angloumene
22.04.2024 4 z 5

Příběh o opravě červeného auta by mohl být trochu ucelenější, jinak je to taková klasika s pohyblivými prvky. Myčka je dost fajn.

Briv
01.10.2022 4 z 5

* Knížky ze série - "Jak to žije" máme s naším tříletým synem všichni moc rádi, ale zrovna Jak to žije v servisu jej až tak nezaujala. Myslím, že je to tím, že v té době jsme měli doma nově knížky ze série "Už vím proč" a ty oba naprosto milujeme. Takže po "Servisu", až tolik nesahal, ale bavila nás. Dostat se nám pod ruku o pár měsíců dříve, tak věřím, že jej bude bavit neskutečně.
Společně hodnotíme 4*.


Dáma s hrnstjm
03.08.2018 5 z 5

Nápaditě a vtipně zpracované klučičí téma, pohyblivé části zaručeně zaujmou. Testováno tříletým autonadšencem a hodnoceno plným počtem :)