Jak to vidí Gott

Jak to vidí Gott https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57174/bmid_jak-to-vidi-gott-9yw-57174.jpg 4 30 8

Jak již název napovídá, tak jde o rozhovor autora Rostislava Sarvaše s populárním zpěvákem Karlem Gottem. Kniha má deset kapitol, v kterých se Karel Gott svěřuje s tím, co do té doby (do roku 1992) o životě nastřádal za poznatky.

Přidat komentář

Allla9
12.03.2023 5 z 5

Zajímavé otázky na Karla Gotta a ještě zajímavější odpovědi.

ditul
18.01.2023 5 z 5

Jeden z mála lidí, co se nebál mluvit nahlas o věcech kolem nás už v dřívějších letech.. Měl dokonalý přehled i v duchovních věcech.
Měla jsem štěstí, že jsem se s ním před několika lety setkala ve frontě na bankomat a mohla s ním krátce popovídat.
*Jeden můj učitel v oblastech psychotroniky a energetiky, se kterým se občas scházívám, se mě ptal, jestli si uvědomuji, že bych mohl své energie více využívat. Dokonce bych prý mohl i léčit. K tomuto cíli vede však dlouhá cesta. Naučil mě, jak být po nějakou dobu přítomen se svým duchem ve svém těle. Jako když jste na návštěvě. Duch musí dávat příkazy, které vyžaduje vaše myšlení. Naučil jsem se odpoutat se ze svého těla a jít se podívat, jak si třeba sedím v křesle. Vzdálit se a pozorovat, jaký jsem. Naučil jsem se po probuzení se posadit a den začít opuštěním těla na patnáct minut. Prostě nejsem tu, nemyslím na nic konkrétního, nevím kde jsem, nejsem. Ale trochu se mi to vymklo z rukou, protože jsem se vrátil často do těla pozdě a prošvih jsem ráno termíny. Trochu jsem přetáhl ranní meditování. Nevím, jestli jsem se pozdě vrátil do těla nebo zaspal, ale fakt je, že věřím na oddělení duše a myšlení od těla a že si to může vypěstovat každý. Také dokážu nepřímo někomu vsugerovat myšlenku, aniž by o tom věděl.


framil
25.05.2022 5 z 5

Výborně napsaná kniha,kde se dovídáme názory pana Gotta na svět kolem nás. Ten pán měl vědomosti a zájmy, jako málokdo z nás. To je všeobecně známé, ale když to čtete tzv. v jednom tahu tak si uvědomíme, že to byl opravdu Mistr. Hluboce se ukláním a děkuji...

Marekh
01.12.2021 4 z 5

Po velmi krátké době další přečtená kniha o KARLU GOTTOVI. Kniha je zajímavá tím, že spisovatel ROSTISLAV SARVAŠ pokládá otázky Karlu Gottovi během 10 dní na lodi. Kniha má 10 kapitol. Každý den proběhl rozhovor na různá témata.

Karel Gott má velký přehled o historii, o Židech a také má přehled o politice. Dočteme se, jaký názor měl Karel Gott na ženy a dočteme se také jeho názory ohledně víry. Je známo, že Karel Gott s oblibou vyprávěl vtipy o Židech. Gottovy názory jsou zajímavé a nutí čtenáře k zamyšlení.

V závěru knihy se nachází černobílé fotografie. Fotografie se také nachází na počátku každé kapitoly. V knize také nalezneme POPISKY K FOTOGRAFIÍM.

Kniha obsahuje pravopisné chyby nebo překlepy.

Danago
05.08.2021 5 z 5

Moc se mi líbí názory pana Gotta.
Knihu jsem četla, před 30ti lety, hned když vyšla, ale tenkrát nebyla k sehnání a šla z ruky do ruky. Teď po dlouhých letech jsem ji sehnala a opět putuje celou naší rodinou a kamarády. Mistr byl nejen skvělý zpěvák, ale i velice chytrý a rozumný člověk se srdcem na pravém místě. Jeho názory jsou velmi zajímavé a dají čtenáři důvod k přemýšlení.

evelýny
02.08.2021 4 z 5

Nikdy jsem nebyla skalní fanynkou pana Gotta.
Po přečtení této knihy jsem se jí stala.

Konspirační teorie Mistra mi vyrazily dech.
Pamatuji si je přes dvacet let.

ufounseztratil
22.07.2017 5 z 5

Skvělá pro všechny fanoušky
Mistra.

WEIL
11.08.2011 3 z 5

První kniha rozhovorů s nejpopulárnějším českým zpěvákem 20 století, která vyšla po sametové revoluci.

Štítky knihy

konspirace konspirační teorie politologie Karel Gott, 1939-2019

Autoři knihy

Rostislav Sarvaš
česká, 1959
Karel Gott
česká, 1939 - 2019

Kniha Jak to vidí Gott je v

Přečtených48x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce46x
Chystám se číst9x
Chci si koupit9x