Jak srovnat vbočený palec bez operace

Jak srovnat vbočený palec bez operace https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365432/mid_jak-srovnat-vboceny-palec-bez-opera-3Ye-365432.png 2 5 2

Vbočený palec je jako časovaná bomba, souvisí s milionem dalších problémů a barefooty jsou na něj obvykle krátké. Díky této knize si vbočený palec už nikdy nikdo do své boty dobrovolně nebude muset pustit.

Přidat komentář

Martin.Č
08.07.2022 odpad!

Navázal bych na komentář pode mnou. Paní Kejíková fušuje do řemesla na které nemá dostatečné vzdělání. Cituje studie 20 let staré, ve zdrojích publikace najdete knihy typu kreslíme nohy a ruce nebo manuál pro rychlé čtení. Knížka se ke mně dostala od pacientky a takhle špatně mi dlouho nebylo. Koncept Dornovy metody nechám radši bez komentáře. Prosím všechny: Při problémech vyhledejte odborníka v oboru vystudovaného, nebojte se zeptat vašeho praktického lékaře na reference.

DeLady
13.10.2019 1 z 5

Kniha i celá prezentace paní Kejíkové je tak trochu podvod. Tvrdí, jak zná velice účinnou metodu na srovnání vbočených palců, zákazník nabyde dojmu, že musela sama přijít na něco objeveného, co se jinde člověk nedozví, ale po otevření knihy (spíše nekvalitně zpracované brožurky) zjistí, že paní akorát drze a neodborně vysvětluje základy Dornovy metody. Určitě do knihy a ani do on-line srovnávání palce (už to je do očí bijící nesmysl) neinvestujte a raději si najdete ověřeného fyzioterapeuta, který zná eventuálně i Dornovku. Vbočený palec je komplexní problém a takováhle instantní řešení opravdu nefungují. Zajmejte se o to, jak funguje vaše tělo a vyhledejte odborníka. Toť vše z “poselství”, které vám kniha může nabídnout.


Autorovy knížky

2017  36%Jak srovnat vbočený palec bez operace

Kniha Jak srovnat vbočený palec bez operace je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Čtenářské výzvě2x
Chci si koupit1x