Jak si zařídit domov

Jak si zařídit domov https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422363/bmid_jak-si-zaridit-domov-HLR-422363.jpg 4 17 8

Taky si rádi prohlížíte časopisy o bydlení a chcete to mít stejně krásné u vás doma? Toužíte vytvořit pro sebe a svou rodinu opravdový domov, ale vůbec nevíte, jak na to? V této knize získáte návod, jak postupovat krok za krokem, aby byl výsledek podle vašich představ. Naučte se používat postupy a triky bytových designérů, díky nimž všechno ladí a skvěle vypadá, ale také dobře slouží, funguje a dělá vám každý den radost. V této praktické knize nenajdete žádnou nudnou teorii. Je plná akčních kroků, cvičení a pracovních listů, které vás dovedou k vysněnému bydlení. A navíc – bude vás to bavit! Dozvíte se: • čím začít • jak najít svůj osobní styl • jak vybrat a sladit barvy a materiály • jak využít to, co už máte k dispozici • jak ideálně rozmístit nábytek a mnoho dalších rad, tipů a triků.... celý text

Dům a byt
Vydáno: , Grada
více info...

Přidat komentář

Mr.Fox
14.12.2023 3 z 5

Knihu hodnotím kladně v ohledu, že varuje před počátečním zbrklým nakupováním a předkládá čtenáři vcelku rozumné rady a návody k vytvoření smysluplného interiéru jako celku. Tím nutí čtenáře se zamyslet trochu více do hloubky, což může v někom vyvolat obavy, zda si s tím poradí - kniha vám totiž podnětů, nad čím přemýšlet, dává vcelku mnoho. Graficky je zpracována velmi hezky, v závěru knihy se nachází pracovní listy, které jsou k dispozici i on-line k vytištění. Obsahuje tipy na 2D a 3D plánovače interiéru, užitečné odkazy a aplikace. Fotografie vyobrazené v knize jsou trochu zvláštního výběru, neostrého stylu a užitého interiérového vybavení, které si myslím osobně nikoho příliš neosloví. Doslovně bych se dle knihy neřídil, cítil bych se tím vším doporučením zahlcen. Nicméně pro získání představy a užitečných tipů určitě doporučuji. Ve výsledku si z ní každý vyzobne to své.

Bustedka
03.01.2021 4 z 5

Příjemné překvapení. Žádné kecy kolem, ale rovnou k věci a samé přínosné rady.
Ale jednu hvězdičku dolů za grafiku. Vzhledem k zaměření knihy bych očekávala mnohem více fotek, ukázek.


ajasin
28.12.2020 4 z 5

Zajímavé, přínosné rady. Rozhodně knížka, kterou využijete, pokud si právě chcete nově zařídit cokoliv od pokojíku až po vilu.

Barbora_B
22.12.2020 5 z 5

Stručně a jasně popsaný přístup, jak si zařídit bydlení. Oceňuji formuláře a pracovní listy na konci knihy.

daza.dt
10.12.2020 5 z 5

Stručné, jasné, přehledné. Kéž by četli všichni a rady používali. Zajímavé doporučení různých programů a aplikací.

LadyCotton
02.07.2020 4 z 5

Tuto knihu by měli dávat jako dárek k hypotékám.
Autorka stručně, jasně vysvětluje co, jak a proč musíte vědět při zařizování vašeho bydlení. Hned na začátku vám vymluví zběsilé nakupování věcí které se vám líbí a musíte je mít teď hned. Knihu doporučuji si pořídit i v případě, že pro tvorbu svého domova využijete služeb bytového designera (v knize totiž najdete tipy co od nich čekat/nečekat).
Možná se vám po přečtení knihy bude zdát, že to je "všechno tak strašně zbytečně pracné a není to vůbec pro vás...". Ne, nebojte. Knihu si nejdřív přečtěte (celou najednou) a pak jí používejte jako praktického průvodce, který vám pomůže krok za krokem jak máte postupovat.

Zmiu
10.03.2020 4 z 5

Dobrá kniha. I když všechno asi teď nevyužiju, našla jsem zde pár důležitých informací o uvědomění si vlastního stylu. Také kapitoly o barvách mi mnohé osvětlily. Je prima, že se pracovní listy dají stáhnout přímo na stránkách Grady.

veronika0382
29.11.2019 5 z 5

Velmi dobře zpracovaná publikace. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách

Autorovy knížky

2019  84%Jak si zařídit domov

Kniha Jak si zařídit domov je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst22x
Chci si koupit11x