Jak se zbavit brýlí

Jak se zbavit brýlí https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89963/jak-se-zbavit-bryli-89963.jpg 4 106 22

Zkušenost hlupáka série

1. díl >

Nejtěžší je člověka (od přirozenosti líného) vyburcovat, aby začal opravdu chtít lépe vidět; cvičení věc pak již jen dokončí. Kniha, která byla napsána s cílem pomoci zlepšit vám zrak, probudit ve vašem nitru skryté schopnosti a realizovat se jako Osobnost. Buďte však připraveni na to, že již od prvních stránek vás bude kniha šokovat a bude ve vás proti autorovi vyvolávat množství negativních emocí. Tato kniha je vlastně učebnicí, jejíž genialita spočívá v tom, že je napsaná pro lenochy. Což znamená, že je určena právě vám! Zlepšit svůj zrak je velice prosté a jednoduché. Vy musíte dodat jen kapičku přání, malinko pohnout mozkovými závity a přidat jen nepatrně snahy. Pokud se vám to nezdá moc, pak je to vše (!) – cíl je dosažen! ... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus New Age Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Lott
Originální název:

Opyt duraka, ili ključ k proreniju kak izbaviťsja ot očkov


více info...

Přidat komentář

hankabe
10.04.2024 5 z 5

Četla jsem nikoliv kvůli zraku, ale kvůli posunu někam dál. Pan Norbekov mi sedl jako člověk, tím pádem mi jeho styl, jakým podává myšlenku, naprosto vyhovoval. Dovolím si citaci, která za mě vystihuje podstatu knihy: "Prvořadým úkolem je najít v sobě a otevřít obrovskou sílu, která je ve Vás založena přírodou".
..prvořadý úkol zdá se být tím nejtěžším..

lucygreen
14.11.2023 5 z 5

Skvělé.


zuzana4291
01.05.2023 3 z 5

Z této knihy mám rozporuplné pocity. Tuto knihu jsem si přečetla na doporučení. Přišla mi hodně zmatená a v některých bodech nejasná. Zatím jsem nepoznala člověka, kterému by pomohla se zbavit brýlí.

heavy66
19.02.2023 5 z 5

"Děti běhají, pohybují se, teenageři jsou aktivní. S věkem přichází Jeho Veličenstvo lenost, sluha smrti. Hladí tě po vlasech, odpočiň si, sedni si, lehni si, a tím začíná zkostnatění. To je bezbolestné přizpůsobení našeho těla pro ležení v hrobě."
Norbekov není žádný hlupák. Základní poučkou jeho knihy je, neberte se vážně, usmívejte se, držte tělo ve vítězném postoji, a dokážete vše, co chcete. Tím se dá zlepšit nejenom zrak. Norbekovy texty jsou vtipné a cviky na uvolnění kloubů účinné. Můžete zkusit i YouTube verzi s cvičitelkou Jitkou Říhovou.

vlkcz
03.09.2020 4 z 5

Nebudu opakovat napsané. Chytuš to napsala lépe, než bych to udělal já.

mis.understood
20.09.2019 4 z 5

Hůř se mi to četlo, ale kniha je docela nakopávací, ať už co se přímo těch očí týče tak už je prostě zvednout zadek a jít se sebou něco dělat. :)

Chytuš
22.10.2018 4 z 5

Takže asi takhle - zřejmě (obzvlášť pokud už máte z podobné tématiky něco načteno) se obsahově nedozvíte nic nového. Nicméně dozvíte se to naprosto novým, neotřelým způsobem. Zatím jsem ještě neměla v ruce knihu o pozitivním myšlení, síle vizualizací a schopnosti uzdravit se pomocí nastavení vlastního nitra, kde by autor své čtenáře střídavě nakopával do zadku (obrazně řečeno) nebo spílal do lenochů, hlupáků a oslů. Ale chápu, proč to tak Norbekov dělá. Rozhodně na jeho metody nezapomenete. Myslím, že třeba přesný princip cvičení Představa mládí se mi z hlavy po čase vykouří, protože název je příliš podobný všem podobným vizualičním cvičením, ale Nakašlati - Naplivati, to se mi z hlavy jen tak nedostane :-)
Rozhodně kladně hodnotím neamerický způsob podání (to znamená, že za celou knihu promluvil Norbekov o nějakém účastníku semináře asi 2x - ano, čtete správně, slovy DVAKRÁT! Oproti jeho americkým kolegům naprosto neuvěřitelné, tam je mi ze všech těch pozitivních zkušeností Amy, Nory, Paula, Willa i Billa vždycky těžko... Dále velmi kladně hodnotím praktičnost knihy. Kdo si chce cvičit, má jasný a konkrétní návod. A to nejen pro zlepšení zraku :-)

kosmi
02.01.2018

Svěží upřímné rovnou k věci. Žádné utápění se v religiózních sra*kách, žádné slogany typu jestli nemilujete boha tak jste v pytli, nic takového. Prostě jednoduše a bez obalu. Už teď se víc usmívám. Přečtěte a usmívejte se také. Tedy pokud chcete :-)

Denuš
06.12.2017 5 z 5

Při čtení téhle knihy jsem zjistila, že většinu věcí již znám. Netušila jsem ale, jak velký dopad to může mít na naše zdraví a celkově na náš život. Norbekův styl psaní je velmi upřímný, přesvědčivý a na nic si nehraje. Konečně někdo, kdo se s tím nepáře. Dokáže nakopnout. Kdo si knihu jen přečte a odloží, ten ať nečeká žádné změny ve svém životě. Jsem ráda, že jsem na tuhle knihu narazila.

Citace z knihy, které stojí za zapamatování:

„Je lepší být blbcem, ale živým, zdravým a šťastným, než chytrákem, ale nemocným, nešťastným a skoro mrtvým.“

„Samo sebou se nic nestává. I ptačí hovínko spadne na hlavu jen jednou za deset let a ani to se nestává vždy.“

„Pomocí zrakového nervu je oko přichyceno k mozku, ale ten druhý jmenovaný orgán nevlastní všichni.“

„Mnozí lidé trpí dlouhé roky ne proto, že lékaři a léky jsou špatné, ale proto, že nejmíň na světě si váží života a zdraví, obzvlášť pokud je mají.“

Mini.Baby
24.09.2017

Se mnou tato kniha nehla. Odloženo

JosefHorák
21.06.2017 5 z 5

Velmi tuto knihu doporučuji. Primárně brejlounům a sekundárně každému kdo po něčem fňuká.

vikaa
02.08.2016 4 z 5

Kniha, ke které se musíte pořád vracet. Určitě nehrozí, že na ní v knihovničce sedne prach:-)

Klamm
15.07.2016

Norbekův svérázný styl u mě zabodoval.

,,Norma - to je něco, co je přijaté většinou. Norma zkroutí člověka do vývrtky, zažene jej jednou pro vždy do někým stanovených rámů a uzavře veškeré cesty k tvořivosti.
Je to bažina, ve které se ještě před vlastním probuzením topí budoucí géniové, titáni, tvořitelé. Protože je vše dané předem, kdo a jak se má chovat. Babička musí mít brýle a na klíně pletení. Dědeček zamračený a o holi. Cestující v metru se musí tvářit jako chcíplá kráva a koukat tupě před sebe. V lepším případě se můžete přikrýt novinami. Pokuste si pod nos pobrukovat písně a usmívat se na celý vagón. Hned budete zařazeni do kategorie „nenormální"."

knihomolprazsky
06.07.2016

Když mě přepadá "lenost", tak si hned vzpomenu na tuto knihu :) Jedna z mála knih, které s radostí doporučuji nejen těm, kteří si rádi stěžují na své nemoci a problémy.

petrun
03.04.2016 5 z 5

Hodně zajímavý styl psaní a osobně se mi kniha moc líbila :)

Alma5
14.06.2015 4 z 5

Tato kniha rozhodně není pouze o zlepšení zraku, ale o "seberozvoji" celého člověka. Autor má zvláštní styl, nic pro jemnocitné povahy. Obzvlášť s pasážemi o lenosti nelze než souhlasit.

zulanek
11.03.2015 4 z 5

Tak tohle bylo opravdu poučné.Norbekov se s námi nemazlí,nebere si servítky a dává nám to s celou parádou!Donutí nás se zamyslet,nehledat výmluvy a konat něco pro své zdraví.
Jen kdyby člověk vydržel poctivě a pravidelně cvičit svůj zrak,ale metoda je to opravdu účinná!

KetrinZel
27.10.2014 5 z 5

Úžasná kniha. Vše víme, ale ....proč to neděláme? On nám na to odpovídá......naše kyselé obličeje, pochybnosti, nevíra..........notorické lenochy to opravdu může nakopnout. Autor nazývá věci pravými jmény a nebere si servítky. Pro ty, co jsou na cestě, je to velká posila.

escritor
23.02.2014 4 z 5

Kniha dokáže hlavně nakopnout. Zvláště pak lenochy, jako jsem já. Při čtení jsem měl pocit, že tohle všechno už přeci vím a přesně takhle jsem to dělal jako dítě. Takže další krok kupředu!

bytost
12.03.2013 5 z 5

Kniha ,,Jak se zbavit brýlí,, vás nejen poučí ale i pobaví. Velmi mi sedí styl jaký Norbekov píše a metody, které ve své práci používá.
člověk se zasměje a hned se mu cvičení snáze provádí. Norbekov tvrdí a já s ním souhlasím, že onemocnění očí je záležitost celého těla. Nosila jsem brýle, sice jen dvě dioptrie ale obtěžovalo mě to jejich neustálé nasazování a ještě více platba obrouček v optice.
Z toho důvodu jsem knihu zakoupila a poctivě trénovala a světe div se, dnes vidím jako rys nablízko i na dálku. Norbekov je všestranný lékař, který do své praxe vkládá i staré metody sufírského léčení. Léčí nejen tělo ale i duši člověka. Jak on správně říká, nezáleží na tom kolik vám je let, ale zda jste za svůj život a tělo přijali 100% odpovědnost, pokud ano, vyléčení je také vždy na 100%.
PS: - kamarádka měla 6 dioptrií a nyní má 1,5 tak že fakt dost dobré...