Jak se modlí čarodějky

Jak se modlí čarodějky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48215/jak-se-modli-carodejky-48215.jpg 5 14 2

Lidé se odnepaměti pokoušejí víceméně neúspěšně pochopit mnoho věcí. Používají k tomu různé metody. Nejčastěji matematiku a složitou výpočetní techniku. Člověk je schopen létat do vesmíru, stavět atomové elektrárny, předpovídat počasí pomocí meteorologických družic, používat nanotechnologii, rentgen, gama nůž a celou škálu moderních metod k ozdravení organismu i ovládání přírody. Jedno mu ale paradoxně uniká – je to JEHO VLASTNÍ VNITŘNÍ SVĚT, DUCHOVNÍ SÍLA A MOŽNOSTI. Pokusím se vás touto knihou nejen pobavit, ale i zastavit, abyste měli možnost prohlédnout si svůj vnitřní svět a jeho zákoutí, uvědomit si sílu vlastního podvědomí, sílu myšlenky i vyřčeného slova. Magie je totiž skutečnější, než si myslíte. Je všude kolem nás. Už sám život a jeho vznik na všech rovinách je kouzlem ze všech nejkrásnějším. Pojďme společně termín „magie“ dát tam, kam skutečně patří. Vrátit jej člověku. ... celý text

Přidat komentář

Turiel11
01.03.2019 5 z 5

Knihou jsem nadšená! Je pochopitelná, srozumitelná, zajímavá svým obsahem, úžasně se čte a nejednou jsem se u ní upřímně od srdce zasmála. Vřele doporučuji. :-)

RenataP
14.07.2016

Jedna z nejhezčích knih, ke kterým se vracím v době, kdy chci pohladit po duši, kdy si počíst, že všechno jde zvládnout. Jako bych s autorkou seděla na kávě a ona mluvila, mluvila - mi z duše i do duše.