Jak se dělá svatba

Jak se dělá svatba https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313977/bmid_jak-se-dela-svatba-8Vj-313977.jpg 4 7 4

Knihu Jak se dělá svatba, jsem napsala s velkou láskou ke svatbám a všemu, co s tímto krásným obřadem souvisí. Za 14 let praxe svatební koordinátorky jsem nasbírala mnoho různých podnětů od svých klientů. Každá svatba byla a bude vždy unikátní a jedinečná. Atmosféru svatebního dne vytváříte spolu se svými rodinami, příbuznými a přáteli hlavně vy, snoubenci. A já se vám k tomu pokusila sepsat a předložit všechny své zkušenosti, vědomosti, nápady a nejdůležitější pokyny, které byste při přípravě svatby měli vědět. Patricia Janečková... celý text

Přidat komentář

klara.franta
07.01.2023 2 z 5

Prý 2016, no nevím, při četbě téhle knihy a hlavně prohlížení fotografií, mi přišlo, že se jedná o knihu z devadesátých let. Některé informace a názory jak pro staré mladíky, nevkusné staromódní fotografie. Toto není opravdu šálek mého čaje, i když jako chápu autorčinu snahu, napsat 192 stran o přípravě na svatbu je asi náročné a proto popisuje, jak se děla rozlučka se svobodou a že by člověk měl prokládat alkohol vodou.
Jako tipy pro absolutní neznalce asi ok. Pro mě nepochopitelné doporučování svatební koordinace (skoro jako v každé podobné knížce) místo tipů, jak svatbu zvládnout sám s pomocí přátel a rodiny a motivace.
Jediné, co bylo zajímavé, tak závěr knihy, kde jsou autentické příběhy svatebčanů, jejich popis svatby, tipy, menu, rozpočet, zpětné ohlédnutí za realizovanou svatbou.

madem
30.08.2021 4 z 5

Hodně mi pomohla před svatbou, co je potřeba, co musím, co je zbytečné. Hezky seřazené, vypracované. Napsala jsem si je jako seznam a jela podle toho po svém.
V příloze je několik hotových svateb s rozpočtem a přesným jídelníčkem a programem jako možný vzor.


Laďka1998
01.04.2020 3 z 5

Kniha je pěkně zpracovaná, přehledná, najdete zde spoustu užitečných tipů na co nezapomenout v průběhu celých příprav svatby. Zaujala mě i část, kde autorka předkládá pro příklad různé svatební rozpočty, trochu mě tu ale zklamalo, že jsou použity pouze vcelku velké a i drahé svatby. Pro člověka plánujícího menší rodinnou svatbu tu toho zkrátka není moc co vyčíst. Jistě, ten kdo plánuje svatbu menší má zároveň i o trochu méně plánování, ovšem i takový člověk by někdy potřeboval radu. Obecně ale najdete v textu vše, co potřebujete a dá vám jistotu, že na nic nezapomenete v průběhu celého plánování svatby.

Eorin
08.08.2017 5 z 5

Perfektně zpracovaný průvodce a rádce svatbou. Jsou tam nejen samotné tipy a triky na přípravu svatby, ale spoustu rad a připomínek, co je třeba zajistit ještě předtím, na co se zaměřit, co ještě zjistit, pro co se rozhodnout. V knize najdete i zajímavosti ještě k samotným zásnubám, nebo dokonce později jednotlivá výročí svatby.
Je to opravdu dobře a do detailu propracované a rozhodně doporučuji si tuto knihu pročíst mnohem dříve, než měsíc před svatbou.

Štítky knihy

svatba

Autorovy další knížky

2016  80%Jak se dělá svatba
2017  74%Deník věčné dietářky
2008  65%Svatba
2017  80%Papír s duší vintage
2016  100%Svatební deník - Jak udělat svatbu

Kniha Jak se dělá svatba je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst2x