Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

od:

nehodnoceno
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

KoupitKoupit eknihu

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/29_/293876/jak-se-dela-cidre-calvados-pommeau-ubF-293876.jpg
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Víkend
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)