Jak prokouknout kolegy i obchodní partnery

Jak prokouknout kolegy i obchodní partnery https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130358/bmid_jak-prokouknout-kolegy-i-obchodni-p-tjW-130358.jpg 4 15 5

Jak poznat, co si vaši spolupracovníci či klienti opravdu myslí, co cítí nebo zamýšlejí udělat? Jak skvěle zapůsobit na ostatní lidi, vyzařovat důvěru, autoritu a empatii a zanechat dobrý dojem? Autor bestselleru Jak prokouknout druhé lidi, bývalý agent FBI a firemní poradce v oblasti neverbální komunikace, vám ve své nové knize ukáže, jak porozumět neverbální komunikaci a mistrně ji využívat v pracovním životě - při jednání s kolegy, šéfy, zákazníky či obchodními partnery, při poradách, vyjednáváních, přijímacích pohovorech, prezentacích, obchodních obědech a v mnoha dalších situacích. Text plný příkladů z profesionální autorovy praxe provází více než čtyřicet modelových ilustrací.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Psychologie a pedagogika

Vydáno: , Grada
Originální název:

Louder than words


více info...

Přidat komentář

Mira7
25.02.2020 5 z 5

Čtivě psaná praktická kniha. Vysvětlí spoustu věcí, které jinak leckdo ani nepostřehne. Mnoho užitečných informací, které pomohou zlepšit vnímání okolí a jeho projevů a názorně vysvětlí bohatý slovník nonverbální komunikace.

MirusD
30.07.2018 4 z 5

Hodně zajímavé čtení o tom, jak číst neverbální informace. V podstatě máte pocit, že to všechno intuitivně chápete a znáte, ale nikdy jste si to naplno a vědomě nevšimli.


Rocker-Tialk
29.12.2016 3 z 5

Zajímavá knížka o neverbálních projevech. Bohužel v ní převažuje pohled na neverbální komunikaci optikou severoamerické kultury, a to nejen v příměrech (kde bych to chápal), občas jsem si říkal "hmm, ale tohle je u nás trochu jinak". Bohužel z mého pohledu to není knížka ani moc poutavá, ani moc čtivá, ale jako taková základní příručka pro neverbální komunikaci při obchodním jednání nebo během práce v korporátu poslouží.

ladyba
03.05.2015 5 z 5

Trochu jiný pohled na čtení nonverbálních signálů a jejich uvádění do kontextu.

lucie.8
30.11.2014 5 z 5

Poutavá kniha o neverbální komunikaci, gestech, významu oblečení atd. v obchodních vztazích.

Štítky knihy

řeč těla lhaní, lži neverbální (mimoslovní) komunikace

Autoři knihy

Joe Navarro
americká, 1953

Kniha Jak prokouknout kolegy i obchodní partnery je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst28x
Chci si koupit14x