Jak přežít školku

Jak přežít školku https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463480/bmid_jak-prezit-skolku-FiU-463480.jpg 4 6 3

Mezi druhým a šestým rokem procházejí děti řadou zásadních proměn, zároveň se každé rozvíjí v různých směrech různým tempem. Tato kniha vám pomůže obstát v následujících letech plných dětské fantazie, citových kotrmelců a velkých změn. Prozradí vám užitečné rady a tipy, jak to všechno zvládnout. Vaše rodičovská role bude totiž od této chvíle mnohem náročnější. Během všeho, co vás v následujících letech potká - slzičky, smích, bolístky i větší zranění, společné čtení nebo probdělé noci - byste neměli zapomínat na to, že vaše dítě potřebuje jednu věc ze všeho nejvíc: vás.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Psychologie a pedagogika , Rodina

Vydáno: , Esence
Originální název:

Foreldremagi , 2019


více info...

Přidat komentář

claudiavas89
06.06.2022 3 z 5

Neodpovida nazev

Lucienne05
04.12.2021 4 z 5

Autorka mě svými knihami doprovází od narození mého syna. Četla jsem všechny dosud vydané knihy u nás a jsou pro mě takovou terapií a útěchou. Většina rodičů si přeje své dítě vychovat tak nějak "správně", ale to není vůbec jednoduché, když do toho všeho musíte/chcete zvládat i svůj partnerský vztah, práci a ostatní stránky našeho života. Tato kniha pojednává o všem výše zmíněném. Také jsem doufala ve více rad ohledně školky a jak se zachovat v krizových situacích, když dítě prostě nechce do školky a vyvádí ráno co ráno, ale vlastně mi i tak pomohla, protože jsem se dala víc do klidu a po čase se všechno srovnalo.
Oceňuji i příklady, kdy autorka zmiňuje své vlastní přešlapy ve výchově. Ukazuje to, že jsme všichni jenom lidé a dokonalost neexistuje.


kikies
17.03.2021 2 z 5

Po knize jsem sáhla v době, kdy jsem se psychicky připravovala na nástup syna do školky. V tomhle směru je název lehce zavádějící, přestože název napovídá, že by to mohla být kniha pro mě. Ne, nebylo to podle mých představ. Týká se to obecně výchovy dětí od 2 do 5 let. Ovšem nějakých konkrétních tipů, jak si poradit s dítětem sabotujícím ranní odchody do školky, se tu nedočkáte. Kniha není neužitečná, i já si v ní našla pár zajímavých poznatků, ale nenaplnila mé očekávání.

Štítky knihy

předškoláci

Autorovy další knížky

Hedvig Montgomery
norská, 1968
2019  90%Zázračné rodičovství 1
2019  78%Návod na šťastné batole
2020  73%Jak přežít školku
2019  100%Čas rodičovstva 2: Čas zázrakov
2021  70%Šťastný školák

Kniha Jak přežít školku je v

Přečtených10x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x