Jak překonat panické ataky

Jak překonat panické ataky https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215364/bmid_jak-prekonat-panicke-ataky-SwB-215364.jpg 5 19 5

Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat. Také vám může poradit, jak na to, když se tento typ neurózy projevuje u vašich blízkých. Srozumitelné pokyny v knize se dají použít jako program svépomoci pro všechny, které panické ataky trápí po mnoho let a dosud si s nimi nevěděli rady.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: ekniha , Grada
Originální název:

Understanding Panic Attacks , 1995


více info...

Přidat komentář

Dandy1
16.12.2022 3 z 5

V anotaci je napsáno, že kniha pomůže blízkým nemocných. Nenašla jsem tam nic, kromě toho, že mám nemocného chápat. To už dělám dlouho. A taky ho už dlouhodobě podporuju jak to jde. Ale kde najdu radu pro sebe, jak se z toho taky nestát psycho?
Je to ubíjející.

pepcco
10.03.2020 4 z 5

Skvele podaná kniha o panickej poruche. Určite ju ocenia aj ľudia, ktorí touto poruchou netrpia, ozrejmí blízkym zákutia tejto nepríjemnej „choroby“. Ale určite ju odporúčam hlavne tým, čo PP trpia. Ja som sa dávno tak neuvoľnila pri tejto téme ako s touto knihou. Boli pasáže, keď som sa usmievala, aj také, keď som sa rehotala. Neexistuje nič absurdnejšie než je PP. A tí, čo s ňou bojujú, to veľmi dobre vedia. Pri jej čítaní som sa cítila ako úplne „normálny“ človek, začo má u mňa obrovské plus. Škoda len, že na "vyliečenie" nie je dostačujúca.


Vesmich
13.12.2017 4 z 5

Stručný, srozumitelný a praktický text, který lze využít i při práci s úzkostí, která nemá až takovou podobu.

Kakarinka
01.08.2017 5 z 5

Vyjimecna kniha! Zpocatku se mi zdala neverohodna teze, ze se nejedna o nemoc, ale nakonec jsem vsechno pochopila a snazim se zit co nejlepe.
Knihu rozhodne doporucuju!

stehlicek
17.08.2015 5 z 5

V době, kdy mi tato porucha vstoupila do života, jsem samozřejmě hledala informace, kde se dalo. A v jedné internetové diskusi kdosi doporučoval tuto knihu. Byla pro mě jako zjevení!! Konečně jsem pochopila, co se se mnou děje a proč se mi to děje. Kniha je přehledná, čtivá a plná neocenitelných rad. Měli by ji povinně předepisovat lékaři svým pacientům, kteří trpí panickou poruchou.

Štítky knihy

úzkost panická porucha úzkostné poruchy

Autorovy knížky

Roger Baker
britská
2013  92%Jak překonat panické ataky

Kniha Jak překonat panické ataky je v

Přečtených25x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst25x
Chci si koupit9x