Jak pěstovat přátelství

Jak pěstovat přátelství https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115597/jak-pestovat-pratelstvi-115597.jpg 5 2 1

Řada rádců „Skřítkova pomoc“ Vás může povzbudit a být Vám pomocí při orientaci ve složitosti citů a pocitů a při zvládání emocí v různých životních situacích. Knížečky obsahují stručné texty, jejichž autoři mají v daných oblastech bohaté zkušenosti. Každý text je doplněn černobílými, vtipnými a výstižnými ilustracemi. Přátelství tvoří podstatnou část bohatého a plného života. V každodenní změti nejrůznějších činností můžeme sice považovat tento neocenitelný dar za samozřejmost, ale zapomínáme o něj pečovat přesto, že je to jeden z našich nejdůležitějších vztahů. Naše útlá knížka vám pomůže vážit si přátelství, být lepším přítelem, který umí druhému říct, jak velkou hodnotu pro vás jeho přátelství má. 80 (84) stran, brožovaná, 102 x 148 mm, černobílé ilustrace... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Doron
Originální název:

Friendship therapy


více info...

Přidat komentář

EvikU.
04.12.2020 5 z 5

(SPOILER) Jo jo. Opět hezká knížečka. Mnoho pravdy v ní. Jsou to milé zastavení na zamyšlení. A ty obrázky na každé stránce jsou taky pěkné. Asi si budu i malovat. :-)

Přítele poznáš až ve chvíli, kdy ho skutečně potřebuješ. Ve chvílích nemoci, zhroucení nebo jiného nezdaru. Pravý přítel se k tobě zná i ve zlých časech.

Štítky knihy

přátelství

Autoři knihy

Kass P. Dotterweich
americká, 1948
John D. Perry
americká, 1943

Kniha Jak pěstovat přátelství je v

Přečtených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x