Jak mluví zvířátka?

Jak mluví zvířátka? https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58422/jak-mluvi-zviratka-58422.jpg 5 11 4

Přidat komentář

Péťa Z.
19.04.2023 5 z 5

Kdo zvířátka má moc rád,
chtěl by o nich něco znát,
jejich zvuky poslouchat,
tak si může s knihou hrát.

Tohle je opravdu knížka, se kterou si děti vyhrají. My ji máme doma od kojeneckého věku a pořád Áďu moc baví. Krom zábavy při mačkání zvukových tlačítek je i pěkně ilustrovaná.

Musím vyzdvihnout krásné říkanky k jednotlivým zvířátkům. Dávají smysl, jsou zajímavé a v textu je vždy zvýrazněno sloveso, které znázorňuje zvuk zvířete.

Doporučuji! :-)

MinaHawke
30.09.2022 5 z 5

Moc hezká knížka pro děti, která je doplněna o zvuky zvířátek.


Saela
20.04.2021 5 z 5

Doporučuji, milují ji obě naše děti. Zvuky jsou téměř reálné (u některých mám pochybnosti), ale parádní. kniha má pevné stránky, tudíž vhodné fakt i pro roční děti. U zvířátek je i červené tlačítko, které přepíná nastavení knihy a děti si mohou zahrát i hru, kde se ozve zvuk a ono musí najít zvířátko. Každá stránka vyobrazuje zvířátko z hracího panelu a u každého zvířátka je i miniatura, která je také na panelu, takže dítko si snadno najde, které to zvířátko to je a jak dělá. Za mě skvélý, i když mi fakt už nekdy z těch zvuků hrabe :D

EvikU.
21.02.2020 5 z 5

Povedená kniha. Nejdřív jsme si ji četli a k jednotlivým zvířátkům mačkali jaký dělají zvuk. Dole je pak červené tlačítko, které když se zmáčkne tak kniha sama vydá zvuk zvířátka a dítě má poznat a zmáčknout zvířátko které to bylo. A když je to dobře ozve se fanfára. Když ne tak takové to tududum dum. Je tam 29 zvuků zvířat a některá jsou fakt těžká. A překvapuje mě jak je na to dcera chytrá. Jak si to pamatuje a to ji jsou teprve 2 roky. Jako třeba zvuk veverky nebo lišky je zajímavý. Ale jinak ty zvuky fakt sedí. Hrajeme ji stále dokola. Doporučuji.. už i pozná když zmáčkne zvíře špatně.