Jak malovat - Olej

Jak malovat - Olej https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66185/jak-malovat-olej-66185.jpg 4 6 2

Kniha pomůže pochopit nejznámější zásady a techniky olejomalby: kompozici, interpretaci, přímé malování ve fázích, simultánní a doplňkové kontrasty a mnoho dalšího.

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Umění

Vydáno: , Svojtka a Vašut
Originální název:

Asi se pinta al oleo


více info...

Přidat komentář

Gabri-88
01.11.2022 4 z 5

pouzila jsem knizku jako podklad pro praci do skoly. Naopak se mi velmi libi, ze to neni jen suchy navod jak i clovek bez talentu muze namalovat Mona Lisu. Nybrz je to pro nekoho, kdo se nechysta jit nekam na kurz, a tak si to chce zkusit doma ve sve pohode. Ja se priznam, ze se mi libilo, ze se zpocatku dozvime o historii, o teorii svetla i pigmentu. No a nasledne jsem se krasne nasmala u malovani palety barev, kdy jsem sice michala podle toho jak pan Parramon porucil, ale obcas z toho vzniklo neco uplne jineho. Hihi. Za me dobry, akorat obcas trochu hodne strucny

Zelený_Drak
31.12.2020 2 z 5

Je to dobrá kniha, kde člověk najde všechny základní informace, bohužel ale trochu nepřehledně (vyhledávání pře ctrl+f je na papíře nic moc no). Kdybych předtím nezačala olejomalbu na kurzu, asi bych pro knihu využití neměla a po jejím přečtení malovat vůbec nezkusila. Takto mi pomohla s ověřováním a připomínáním nějakých informací, ale reálně je to prostě trochu zastaralé médium. Umím si v dnešní době představit krásný web, kde by byly všechny informace a některé ukázky "jak se dá postupovat" by byly i s videem a tak... až na to, že jsem takový web nenašla, takže jsem nakonec byla ještě celkem ráda, že mám doma knihu. A zbavovat se jí zatím určitě nebudu.


Kniha Jak malovat - Olej je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce11x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x