Jak jíme zdravě na podzim

Jak jíme zdravě na podzim https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452352/bmid_jak-jime-zdrave-na-podzim-OnV-452352.png 5 13 3

Jíme zdravě série

< 7. díl >

Kuchařka, nebo průvodce zdravým stravováním? Obojí! Kromě 94 sezónních receptů totiž v knize najdete celou řadu srozumitelných návodů a tipů, jak jíst zdravě. Zbrusu nový koncept je plný inspirace, překvapivého obsahu a nádherných fotografií, které vás hravou formou postupně vedou k tomu, abyste se naučili přemýšlet o skladbě jídla na talíři, výběru surovin nebo velikosti porcí. Pomocí knihy si snadno sestavíte vyvážený jídelníček, můžete jí ale i jen tak listovat a objevovat přitom nové chutě a zdravé kombinace. Ukážeme vám, že naše recepty nejsou žádná věda – většinu jídel připravíte do 30 minut, a to ze surovin, které seženete v běžném obchodě. Kuchařka plná podzimně laděných receptů přímo navazuje na Jak jíme zdravě v létě a skvěle tak rozšíří vaši sbírku – ať už hledáte nové recepty, nebo chcete proniknout do principů zdravého stravování. Na knize s námi spolupracovala odbornice na výživu RNDr. Michaela Bebová alias Biochemička.... celý text

Přidat komentář

Olous1
30.12.2021 5 z 5

Tak už mám všechny knihy... kuchařky,i tato je skvělá, velká inspirace jak se stravovat na podzim. Je moc hezká a mnoho krásných receptů. Doporučuji.

alnahu
27.10.2020 4 z 5

V této kuchařce najdeme kromě klasických receptů také rady,jak jíst pestrou a vyváženou stravu.Kniha je rozdělena na to co jíst k snídani k hlavnímu jídlu a co si dát do krabičky k svačině.Kniha je určena i pro vegany a vegetariány a nejdeme zde i bezlepkové recepty.


NymphMaeve
14.09.2020 5 z 5

Musím říct, že už jsem jak sysel a musím doma mít všechny nové vycházející kuchařky od Fitreceptů. Po lehkém zklamání v Jak jíme zdravě v létě, kde jsem vyzkoušela jen pár receptů a zbytek se mi prostě nehodil do vkusu, tak tato kniha je pro mě novým pokladem. Vyzkoušela jsem už několik novinek a všechny jsem si oblíbila, dokonce některé již začínám obměňovat dle své chutě, aby se mi to nepřejedlo. Je to skvělá pomůcka především na kaše a podzimní hřejivá jídla z podzimních surovin. Zamilovala jsem se a mockrát za tuto kuchařku děkuji.