Jak děti přicházejí na svět

Jak děti přicházejí na svět https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80008/bmid_jak-deti-prichazeji-na-svet-Jxw-80008.jpg 4 7 3

Publikace Jak děti přicházejí na svět nabízí odpovědi na první otázky dítěte (nejen o sexu) a to moderně, pravdivě, jednoduše a s láskou. Publikace pomůže k tomu, aby děti vnímaly láskou naplněný vztah dvou dospělých lidí a akt zrození dítěte jako přirozenou součást lidského života. Publikace Jak děti přicházejí na svět vznikla na základě skutečných hovorů matky s dětmi ve věku 2-5 let. Kniha je určena dětem od 2 - 10 let.... celý text

Žánr:
Literatura naučná

Vydáno: , Babyonline
více info...

Přidat komentář

Kattie
30.03.2023 4 z 5

Některé výrazy jsem si nahradila, to je pravda. Některé pasáže jsem více rozvedla (např. tu o dětech s postižením, protože se mezi nimi hodně pohybujeme, tak aby děti věděly, že důvody pro jejich hendikep mohou být i jiné než ty zmíněné v knize). Jinak mi ale kniha dobře posloužila jako průvodce, protože takto bych to sama bez knihy nepodala. Syn je spokojený, že má odpovědi na otázky, protože čekáme třetí miminko a zajímal se. Dcera je ještě malá, ale něco také pochytila. Myslím že u takto osobních věcí, ve kterých to opravdu každý vnímáme jinak, je těžké se všem zavděčit a asi to nejde bez toho, aby to rodič pojal po svém tak, jak to cítí. Z pohledu dítěte, syn (5,5 roku) se mě ptal průběžně na všechny otázky, které kluk v knize pokládá. Takže jsem v těch otázkách syna viděla.

ComposeAdela
05.01.2023 5 z 5

Dovolím si nesouhlasit s předchozím komentářem. Kniha vznikla - jak se dozvíme už z anotace - na základě rozhovoru autorky s jejím synem, což samozřejmě ovlivnilo jednak jazykovou stránku knihy, jednak se díky tomu dostaly do knihy právě ty informace, které děti zajímají. To se mi zdá jako velké plus. Po grafické stránce mi knížka také přijde pěkná, ale mám doma novější vydání, ve kterém je grafika upravená.


daniela7015
22.08.2018 2 z 5

Napad dobry, vysledek nic moc. Sdeleni fajn, forma strasna... Pani autorky doktorky o detech smysleji asi jako o karikaturach gayu, kdyz v jejich knize deti pouzivaji vyrazy jako bunecka a prsicko... Ilustrave je NAPROSTO strasna... neco mezi hentai a pokemony, typicka asijska tvorba. Sdeleni je vicemene mainstreamove, nekdy zbytecne detailni a nekdy zase zbytecne osekane. Snad narazim na vhodnejsi knihu o sexu pro deti.

Autoři knihy

Petra Kubáčková
česká, 1973

Kniha Jak děti přicházejí na svět je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce7x
Chystám se číst3x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x