Já, štěně

Já, štěně https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378889/bmid_ja-stene-e48-378889.jpg 5 11 5

Co všechno se musí malé štěně naučit, než si pro něj může přijít nový páníček? Než se ze štěněte stane pes, musí zvládnout spoustu věcí… Ale o tom už vám v nové knížce Lenky Rožnovské povypráví jedno neobyčejné štěně samo – štěně Charlie, štěně komediant, a dokonce štěně záchranář!

Přidat komentář

yellowbanna
21.05.2020 4 z 5

Začátek hodně, ale opravdu hodně připomíná Dášeňku, včetně zamotaného ocásku coby páté nožičky. Ale pak se příběh štěněte vydá vlastní cestou a jeho vyústění je opravdu moc fajn. Jen by nemuselo být Haf za každou větou. Tolik jsem se při večerním čtení ještě nikdy nenaštěkala! :-))

lenkaBajza
17.10.2018 5 z 5

Super:) Škoda jen, že má dcera z toho ještě prd má:D
Ilustrace jsou jednoduché, ale nádherné. Příběh je napsaný krásnou češtinou, plný citoslovcí a humorných scének. Velmi oceňuji "dramatickou" (i když malinko fantasktní - je to ale pohádka) zápletku. Na to, kolik v poslední době čtu pohádek, jsem takové napětí dlouho nezažila:).
Vřele doporučuji:)


JessieEx
30.09.2018 5 z 5

No tedy, tohle jsem nečekala...
Zrovna nedávno jsme v Klubu milovníků knih :) probíraly dětské knihy a shodly se, že poslední dobou v této kategorii často převládá forma nad obsahem - tedy krásné obrázky, krásná grafická úprava, ale text nestojí za nic.
Takže mě opravdu mile překvapila tato útlounká knížečka, která působí velmi nenápadně, obrázky jsou jednoduché, zato napsaná je nádherně.
Z pohledu štěněte, plná citoslovcí HAF a VRR :D
- kdo mě slyšel ji číst synovi, asi mě měl za debila, ale já jsem si to naprosto užívala.
Syn si ji také oblíbil, především kvůli obrázku na obálce, a nechtěl ji dát z ruky. Takže jsme ji vrátili do knihovny a holt budu muset knížku koupit na doma, ať ji máme po ruce, protože k téhle se určitě budeme vracet :))

HancaB82
24.08.2018 5 z 5

Moc hezká knížka psaná z psího pohledu. Kapitoly jsou krátké, a tak u čtení vydrží i malé děti. V knížce jsou i hezké ilustrace. Námět na knížku mi dal časopis Sluníčko - srpnové vydání 2018, kde byla ukázka z knížky.

nakavusterezou
05.06.2018 5 z 5

Naprosto roztomilá kniha vhodná pro malé čtenáře a čtenářky :)