Já se pomstím!

Já se pomstím! https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74046/ja-se-pomstim-74046.jpg 4 9 4

Touha po pomstě provází lidstvo od šerého dávnověku a může nabývat nejrůznějších forem. Tato kniha vám přináší 40 skutečných příběhů, v nichž pomsta, někdy velmi rafinovaná, hrála hlavní roli. Pomsta královny Nitokris strhne do záhuby celý Egypt Podváděný středověký šlechtic se strašlivě pomstí své ženě a jejímu milenci Nespokojený pacient začne ze msty zabíjet své lékaře Nevinný žert, kterým se mladá žena chtěla pomstít své sokyni, se změní v tragédii Mateřská láska zachrání dítě před ďábelskou pomstou Neprozřetelná věta kartářky má za následek smrt nevinného člověka... celý text

Žánr:
Literatura světová , Povídky

Vydáno: , Motto
Originální název:

Je me vengerai! , 2006


více info...

fis.rena
fis.rena
26.04.2016 5 z 5

V člověku je hodně síly,zlosti i nenávisti...to všechno je obrovský motor pro pomstu. V některých případech byla z mého hlediska skutečně zasloužená. Nicméně má top pomsta je příběh "PUF",pak "Telecí hlava".

Pivísek
Pivísek
21.07.2014 5 z 5

Skvělá povídková knížka, ke které se ráda vracím, když nemám co jiného zrovna číst...


bobina58
bobina58
08.10.2013

TtUTO KNIHU JSEM SI KOUPILA NÁHODOU NA NÁDRAŽÍ ABYCH SE CESTOU NENUDILA,ALE MOC JSEM SI OD NÍ NESLIBOVALA. aLE MOHU ŘÍCT,ŽE MĚ VELICE MILE PŘEKVAPILA, PŘEČETLA JSEM JÍ JEDNÍM DECHEM. PŘÍBĚHY NAPSANÉ ,BYLY NAPÍNAVÉ A NĚKTERÉ DOST ZAJÍMAVÉ. URČITĚ DOPORUČUJI.

kapllu
kapllu
16.05.2011 5 z 5

Skvělý soubor povídek. Pravda, některé jsou sice trošku slabší, ale velká většina mě uchvátila.