Irský vlkodav

Irský vlkodav https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67024/bmid_irsky-vlkodav-Sqf-67024.jpg 5 8 4

Další kniha z řady populárních příruček pro milovníky psů je věnována irskému vlkodavovi. Je to pes s nejvyšší kohoutkovou výškou na světě, skutečný "něžný obr". Plemeno je oddané rodině, je to nejpřátelštější plemeno psího světa. Tato kniha poskytuje velmi potřebné informace o vlkodavovi a jeho předcích, o jeho povaze a standardu stejně jako o správném výběru štěněte, krmení, výchově, zdravotní péči a chování plemene.... celý text

Přidat komentář

mataaskorice
05.01.2022 5 z 5

Přínosná knížka o historii plemene, o výběru štěněte a jeho aklimatizaci v novém domově, poměrně dost prostoru je věnováno osvojení hygienických návyků psa. Dočteme se také nějaké základní rady pro zvládání poslušnosti. Závěr knihy je pak věnován otázkám veterinární péče, nemocem a jejich možné prevenci, popřípadě léčby. Doslova mě šokovala gigantická čísla ohledně množení škrkavek. Pěkné zvětšené fotografie blechy, roztočů a klíšťat, případně vnitřních parazitů by měly být chovatelům strkány pod nos co nejčastěji, třeba formou fotoreprodukcí v čekárně u veterináře - věřte, že tohle doma fakt nechcete :-) Kniha je o irském vlkodavovi, ale nadpoloviční většina informací je poplatná pro psy obecně, napříč rasami.

MinaHawke
27.02.2017 5 z 5

Kniha super, zajímavá byla historie vlkodavů.


bleškajanča
06.07.2015 5 z 5

Tato kniha velmi pomohla mému dědovi,ale i mě víc poznat historii vlkodavu♥

maya.taufer
22.08.2012 4 z 5

Kniha, která mi v chovu Irského vlkodava hodně pomohla. Jen bych uvítala více rozepsané téma jak se správně pečuje o srst těchto nádherných pejsků.

Štítky knihy

psi monografie psích plemen irský vlkodav

Autorovy knížky

2008  90%Irský vlkodav

Kniha Irský vlkodav je v

Přečtených9x
Doporučených2x
Knihotéce11x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x