Irsko

Irsko https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348069/bmid_irsko-NJ7-348069.jpg 4 5 2

Doporučené tipy na cestování po Irsku ať už se jedná o místa se strhujícími pohledy na krajinu nebo doporučení, kam zajít na pivo.

Cestopisy a místopisy Mapy a atlasy Turistický průvodce
Vydáno: , MairDumont
Originální název:

Reiseführer Ireland , 2002


více info...

Přidat komentář

allebra
14.04.2019 4 z 5

Příjemný cestopis, který obsahuje výtah informací pro základní přehled. Možná by to chtělo vydat aktualizované vydání, přece jen se některé věci od roku 2002 změnily. Jinak se mi líbilo celkové zpracování i pěkné fotografie.

knedlik
09.07.2017 3 z 5

Velmi hezky zpracovaný aktuální průvodce - do jaké míry odráží realitu, přehání či nadsazuje snad záhy otestuji. Zatím hodnotím velmi pozitivně.

edit: Po návštěvě Irska nutno napsat, že je průvodce velmi stručný a zamlčuje spoustu zajímavých atrakcí (ale budiž, nejspíš chtěl vypíchnout co nejstručněji jen to nejzajímavější). Co mi chybělo hodně, tak zmínka o hromadné dopravě a tom, jak funguje, zamlčení úskalí dublinské dopravy a tak podobně (ale on na to člověk velmi brzy přijde sám, jak se mává na autobus, aby mu zastavil). Ještě bych ocenila drobný vstup do sociálních zvyklostí, když už se tam zabývá stručnou historií atd., ale není až takovou nutností.