Irsko

Irsko https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166063/bmid_spolecnik-cestovatele-irsko-spolecn-TgU-166063.jpg 5 9 4

Encyklopedický průvodce nové generace vám umožní maximálně využít pobyt - oceníte ho před cestou, během návštěvy i po návratu domů. Tabulky "Nenechte si ujít" vás upozorní na nejvýznamnější památky a zajímavosti. V "Nezbytných údajích" doplněných obrázky se dozvíte, jak používat místní měnu, hromadnou dopravu a telefony. Přehledné trojrozměrné mapky z ptačí perspektivy vám přiblíží čtvrti, ulice a budovy. Jedinečné průřezy a plány podlaží vám umožní nahlédnout do veřejných budov a památek - nepotřebujete žádné další průvodce. Vyčerpávající informace o zábavě: divadla, hudba, filmy, kluby a aktivity pro děti. Hotely, restaurace, kavárny a hospody ve všech cenových kategoriích. Vydání třetí, rozšířené.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Cestopisy a místopisy , Turistický průvodce

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Eyewitnes Travel Guides - Ireland , 1999


více info...

Přidat komentář

Nermal
29.02.2024 5 z 5

Vždycky když beru do ruky tohoto průvodce, vzpomenu si na Iry, lidi houževnaté, skromné a přátelské, kteří se musejí vyrovnat s drsnými přírodními podmínkami se sobě vlastní nezlomností. Mám zkušenost, že menší národy mi byly vždycky sympatičtější než ty nabubřelé vůdcovské všeho druhu. Doporučuju vyzkoušet na vlastní kůži a tuto zemičku poznat.

Dani25
25.05.2023 5 z 5

Je to síce staršia kniha, ale pred tripom po Írsku nám pomohla.


n.ezn.amy
17.04.2019 5 z 5

Výborný průvodce nádhernou zemí

moonchild
28.02.2014 5 z 5

Nejlepší průvodce Irskem.Skvěle popsaná místa a nádherně vyobrazené památky daného místa.Doporučuji všem milovníkům této nádherné země.