Intuitivní život

Intuitivní život https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385964/bmid_intuitivni-zivot-Zie-385964.jpeg 4 6 2

Kniha Intuitivní život jednoduše popisuje přístup, s jehož pomocí se můžete naladit na svou intuici a změnit celý svůj život. Jill Willardová objasňuje úzké propojení intuice a vyšší moudrosti a ukazuje, že rozvinutá intuice je klíčem k lepšímu rozhodování, informované volbě, nekonečnému růstu a hojnosti v každém aspektu našeho života. Autorka pomocí inspirativních příběhů svých klientů, vizualizací a efektivních meditací vede čtenáře k uvolnění síly každého ze sedmi energetických center (čaker), které slouží jako brány spojující naše vnitřní já s všeobjímající božskou podstatou – toto spojení leží v samotném středu intuice. Díky knize Intuitivní život mohou čtenáři odemknout neuvěřitelný potenciál svého vrozeného daru intuice. „Intuice je poznání. Hluboké a jasné. Někdo tomu říká skutečná moudrost, někdo božství ve svojí nejčistší podobě. Intuice je zároveň jednoznačně magická i výjimečně účinná. Ani jedno není z tohoto světa, a přesto se nachází uvnitř každého z nás. Intuice nám dává možnost poznat sebe sama i svoje tělo tak, jako to nedokáže nikdo jiný. Umožňuje nám poznat i ostatní. Spojení s vlastní intuicí může být jedním z největších životních potěšení; život s ní je bohatý a plný nečekaných věcí. Díky ní dokážeme žít přítomným okamžikem.“... celý text

Přidat komentář

anansie
28.12.2019 4 z 5

Spíše než o intuici se mi zdá, že je to kniha o čakrách. Autorka věnuje každé čakře zvláštní kapitolu, rozsáhle popisuje, jak se každá čakra projevuje, pokud je zablokovaná, jak má fungovat správně a kdy se nám otevírá. Na konci každé takové kapitoly je vždy přehledná tabulka.

Měnící
09.09.2019 3 z 5

Kniha se mi těžko hodnotí, protože jsem po dlouhé době četl knihu, která mi nešla pořádně číst a strávil jsem s ní pár měsíců. A to posledních několik let čtu jen knihy, kterými jsem nadšen a čtení mi jde přitom lehce. Což nebyl rozhodně případ této knihy. Možná je to tím, že je určena spíše pro ženy, a nemá tak úplně pevnou strukturu, i když to tak podle názvů kapitol může vypadat. Možná to bylo celé způsobené tím, že moje ego toužilo objevit vztah mezi intuicí a tvořivostí, ale to se nepovedlo. Snadněji se mi četly jen kapitoly týkající se 1. a 7. čakry, a věřím, že autorka je napojena svou intuici, jen já to nepobral. Budu rád, pokud někdo bude mít jinou zkušenost, jiný zážitek z této jistě zajímavé knihy.


Autorovy knížky

Jill Willard
andorrská
2018  83%Intuitivní život

Kniha Intuitivní život je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Knihotéce5x
Chystám se číst10x
Chci si koupit3x