Inteligentní hry pro vaši kočku

Inteligentní hry pro vaši kočku https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445503/bmid_inteligentni-hry-pro-vasi-kocku-MOK-445503.jpg 3 7 2

Jak se kočky učí, co jejich smysly dovedou, proč si kocouři a kočičky v každém věku tak rádi hrají? Je pravda, co se obvykle říká, že se kočky nedají vycvičit? Mají kočky opravdu šestý smysl? A jsou tak samotářské, jak se tvrdívá? Inteligentní hry pro vaši kočku je půvabná knížka plná obrázků a moudrých citátů, ale především užitečných informací a her, které vám pomohou vychutnat si čas strávený s kočičkou ještě lépe a zažít společně spoustu legrace.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Vyšehrad
Originální název:

How to Brain Train Your Cat , 2019


více info...

Přidat komentář

yvett239
12.12.2023 4 z 5

Knížka je hezký úvod pro trávení společného času s kočkou. Obsahuje zajímavosti o kočkách a zmiňuje pár slavných koček - v internetové době je ale podle mě poněkud nešťastné uvádět i informace jako počet sledujících na sociálních sítích, to se mění velmi překotně a knížka tak zbytečně ztrácí aktuálnost. To se dalo pojmout lépe.
Návody na kočičí trénink jsou vcelku polopatické, i když některé jsou podle mě popsány zbytečně složitě a zdlouhavě. Nicméně většinu z nich mám v plánu se svojí čůzí smečkou vyzkoušet. Jako úvod fajn.

Alena_S
18.09.2020 4 z 5

Knížka je spíš takovým úvodem, jak na mícu: Co spolu můžeme podnikat, co se dokáže naučit a jak poznám, že už je toho na ni moc.
A co to žere? Vás ne, teta. Ale musíte jemně.
Přesto aspoň ty čtyři hvězdičky dám, protože je milá, sedne do ruky i vizuálně a začínajícímu chovateli může rozšířit obzory.


Štítky knihy

kočky zvířata, fauna

Autorovy další knížky

Helen Redding
anglická
2020  80%Inteligentní hry pro vašeho psa
2020  66%Inteligentní hry pro vaši kočku

Kniha Inteligentní hry pro vaši kočku je v

Přečtených8x
Knihotéce7x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x