Těla na prodej

Těla na prodej https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58897/bmid_tela-na-prodej-gAU-58897.jpg 4 83 18

Inspektorka Annie Carrová série

< 3. díl >

Daniella Crosbyová měla tělo, za které byli muži ochotní platit horentní částky. Nakonec to ale byla ona, kdo zaplatil cenu nejvyšší. Zaživa to musela být krásná dívka. Teď tam ale ležela zmasakrovaná k nepoznání, sexuálně zneužitá… a mrtvá. Ten pohled otřásl i zkušenou policistkou Annií Carrovou, které bylo vyšetřování vraždy svěřeno. Kate Burrowsová se před lety proslavila jako inspektorka, která dopadla obávaného Grantleyského rozparovače a rozprášila síť pedofilů. Od policie sice už odešla, se svými bývalými kolegy však stále spolupracuje jako občasná konzultantka. A pomáhá i tentokrát: společně s Annií Carrovou jsou odhodlány dostat bestiálního vraha za mříže. Jenomže tenhle vrah zatím neudělal jedinou chybu. A když je nalezena další zavražděná dívka, znetvořená ještě hůře než ta předchozí, je všem jasné, že pachatel svůj bestiální plán teprve rozjíždí. A co víc: ve světě prostituce se točí velké prachy, takže spolupráce s policií se téměř rovná zločinu. Kolik dalších dívek bude muset zaplatit životem?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Domino
Originální název:

Hard Girls , 2009


více info...

Přidat komentář

Kopretinka784
22.04.2023 3 z 5

Moje třetí kniha této autorky. Zatímco Psanci moc neprošli, na další knížky mě navnadila Pomsta. Ale nedopadlo to podle mých představ. Těla na prodej byly zpočátku relativně v pohodě, hezky se četly. Ale postupně mi začalo vadit neustálé opakování, jaká je Kate skvělá a dokonalá, ale žije s mafiánem a co všechno se od ní začátečnice mohou naučit....... . A ti "uvědomělí a chápající" mafiáni. A navíc jsem už celkem brzy tušila autora vražd. Bohužel hvězdička dolů a na delší domu výběr jiného autora.

kalinka99
21.02.2023 4 z 5

Skvělý detektivní příběh. Martina Cole opět nezklamala. Celou dobu jsem vraha tušila.


LucieAlexandra
09.09.2021 4 z 5

Kniha nebyla špatná, kazila ji ale "superpolicajtka" Kate, její vztah s Patrikem a neustálé omýlání toho, jak je úžasná vyšetřovatelka, to bylo fakt otravný.

čef
20.06.2019 3 z 5

Vypadá to jako detektivka, mrtvol je moře, pátrá se, pátrá, ale přesto to má k detektivce hodně daleko. Mrtvoly jsou jen taková nutná nezajímavá dekorace a záminka k dlouhým popisům citů a pocitů, k rodinným a jiným rozmíškám, rozchodů a usmiřování. Autorka si zvláště libuje, když to někdo tomu druhému dává v hádce sežrat. Jinak je jednání osob hodně nepochopitelné, policie jako ze Saint Tropéz nebo Keystonu o zkorumpovaném šéfovi nemluvě, pátrá jako amatéři. Hlavní morálně bezchybná vyšetřovatelka je v důchodu a žije s bossem mafie a jiné hovadiny. Dočíst je opravdu dřina, ačkoliv se v textu moc nezadrhnete, najít tam nějakou originální myšlenku je opravdu moc těžké.

March
28.04.2019 3 z 5

K MC jsem se vrátila po delší době a nezklamala. Její styl psaní mě baví podsvětí, prostituce, drogy, alkohol...zápletka, vyšetřování a rozuzlení. Trošičku vice ze vztahu Patrika a Kate, ale aspoň se to odlehcilo od toho násilí.

petrpospa
07.01.2018 1 z 5

První knihy Martiny Cole jsem přečetl jedním dechem. To bylo před mnoha lety. V tomto případě jsem dýchal hodně, abych to vůbec rozdychal. Velmi laciné schéma se sériovým vrahem, krásnými topmodelkokurvami, zabitými co možná nejperverznějšími způsoby je zvoleno asi proto, aby nalákalo k přečtení. Děj se táhne jako smrad, zločinci pláčou nad promarněným životem a dojímají se navzájem. Zkorumpovaní policejní hlavouni úřadující více v bordelech než v kancelářích a do toho stará policejní důchodkyně, která ví všechno a vlastně nic, má krámy z toho že nemá krámy, což se odráží na vztazích s nejbližšími podobně i jinak cáknutými kolegyněmi. Naštěstí jsou tu gangsteři, kteří se už na ty sračky nemůžou dívat a de facto vraždícího maniaka dovlečou na policejní stanici a předají vratnýmu.... Strašná slátanina, velmi povrchní a furt dokola. Kdo má zájem o M.Cole, pak určitě některou z jejich prvních knih.

Mrs.Morgan
07.12.2017 3 z 5

Tak trochu uz zrecyklovane téma.potesil me navrat k vyšetřovatelce Kate a znamym postavam....jenze...trochu zbytečné mi prislo omylani jejich vztahu.zase tu je spousta postav,u každé povypraveny jeji zivot,az jsem se kolikrát musela vracet o kom se to vlastně mluví.konec jsem trochu tušila,driv nez prislo rozuzleni.ale nakonec to slo

NADEI
24.04.2017 4 z 5

Celkem slušná kniha, která stojí za přečtení. Sice trošku moc zdlouhavě rozebírané vzaty mezi Kate a Patrikem, ale závěr dobrý.

Mia76
17.10.2016 3 z 5

Příběh z prostředí prostituce s detektivní zápletkou, kde se naštěstí na každé straně nepopisuje hierarchie podsvětí.

DickBach
20.04.2016 2 z 5

Vcelku dobrá zápletka, opět skvěle propracované profily postav, rozuzlení pro mně téměř šokující, ale... Podle mně je Martina spisovatelka detektivek, thrillerů, takže mi v jejích knihách přebývá moc pasáží kdo koho chce, kdo s kým má být, koho kdo miluje...

veeverka
24.02.2014

doporučuji přečíst, čte se jedním dechem

Lindulinek
10.09.2013 3 z 5

Dobře napsaná kniha, stojí za přečtení, některé pasáže jsou bohužel stejně natahované jako u Maniaka.

Michnicka
24.08.2013

Nic moc. Ještě před polovinou mi došlo kdo to je a pak už mě to tolik nebavilo. Konec pro mě nebyl vůbec překvapení ani šok.

az007
15.11.2012 5 z 5

Od M. Cole jsem přečetla zatím jen pár knížek a mám jí ráda. I tahle byla pro mě čtivá. Byla trochu jiná než předešlé, co znám, ale i tak se dala číst. Mě se líbila a přečetla jsem ji skoro jedním dechem.

jasmína
24.06.2012

Já moc knih nečetla od Martiny Cole, proto se mi asi na rozdíl od ostatních líbila. Uvidíme jaké budu mít názory na její další díla .

sabca
31.03.2012 3 z 5

Taky mě tato knížka Martiny Cole Těla na prodej zklamala. Opravdu to bylo zdlouhavé a konec se úplně vytratil.

fidza
26.10.2011 5 z 5

Tak máte pravdu, že tato kniha patří k horším, ale knihy Martiny jsou stále best!

Enolain
18.04.2011 2 z 5

Bohuzel, ale posledni knizky jsou strasne nudne..... Autorka se stale opakuje, nektere pasaze jsou stale a stale dokola..... (jak kate mikluje Patrika, jak Patrik miluje Kate..bla bla bla..byla pro nej nejlepsi v zivote...) Knizku jsem jen z donuceni docetla ;)

Autorovy další knížky

Martina Cole
anglická, 1958
1997  89%Maniak
2002  87%Královna zločinu
2001  86%Zabiják
2002  87%Bez tváře
2013  78%Bestie

Kniha Těla na prodej je v

Právě čtených1x
Přečtených171x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených7x
Knihotéce131x
Chystám se číst29x
Chci si koupit7x
dalších seznamech2x