Inner game pro manažery

Inner game pro manažery https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202857/inner-game-pro-manazery-202857.jpg 4 12 1

Nové vydání knihy úspěšného amerického poradce se zabývá uplatněním originální metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí. Autor vychází ze své dlouholeté zkušenosti s aplikací metody ve sportu i ve firmách a pomáhá lidem překonat mentální překážky, které zabraňují, aby se soustředili na výkon, příslušným způsobem změnili své vnitřní rozpoložení a plně mobilizovali svůj osobní potenciál. Předkládá i praktické nástroje, jak úspěšně zvládat svůj "vnitřní zápas" (s obavami z neúspěchu, s odporem vůči změnám, s nedostatkem sebedůvěry atd.), který v naší mysli probíhá pokaždé, snažíme-li se dosáhnout lepších výsledků, a navrhuje, jak zlepšit proces učení se s minimálním množstvím instrukcí a příkazů. Překlad z angličtiny Aleš Lisa.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Management Press
Originální název:

Inner game of work


více info...

Přidat komentář

sioux
30.09.2015 3 z 5

Dobrá myšlenka, kterou lze vyzkoušet. Osvědčila se ve sportu. Není to však snadná věc, vyžaduje trvalý trénink a hluboké pochopení. Když se zvládne, může to být pro někoho převratná věc. Za myšlenku bych autora pochválil, ale jazykové a stylistické zpracování knihy je zoufalé. Částečně to je určitě slabým překladem, kdy překladatel slova překládá doslova, jak kdyby se jen podíval do slovníku a vybral první slovo, které se nabízí než aby se snažil pochopit obsah. Jsem přesvědčen, že překladatel knihu vůbec nepochopil. Nedíval jsem se na anglický originál, ale i autor zřejmě píše velmi komplikovaně s použitím spousty cizích abstraktních slov.
Nicméně ještě bych ke knize vedle myšlenky dal plus navíc za to, že tam nejsou typické americké klišé podobných knih typu: "přišel za mnou a nic neuměl a já mu vysvětlil mojí metodu, on ji začal používat a za tři roky byl nejbohatším člověkem na této planetě.... hahaha!"

Autorovy další knížky

W. Timothy Gallwey
americká, 1938
2011  93%Vnitřní hra tenisu
2012  73%Zvládněte stres metodou Inner Game
2010  70%Inner game pro manažery
2011  0%Jak se naučit dobře hrát golf
2004  60%Tajemství vysoké pracovní výkonnosti

Kniha Inner game pro manažery je v

Právě čtených2x
Přečtených18x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst7x
Chci si koupit6x
dalších seznamech2x