Inkvizitor

Inkvizitor https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217096/bmid_inkvizitor-217096.jpg 2 22 4

Inkvizitor Harald MacGowan sloužil Bohu jako inkvizitor. Byl to on, kdo chránil lidi před čarodějnicemi a jinými nečistými silami - s nasazením a vášnivým smyslem pro povinnost. O tom byl přesvědčen. Ale, objektivně vzato, taky to byl pěkně sadistický zlý parchant a bratr jedné z jeho obětí přešel od úvah k činu a vyzdobil jeho vnitřnostmi podlahu. Před smrtí Haralda uchrání tajemné společenstvo. Pod vedením svých zachránců a učitelů začne skutečně chápat, co je dobro a co zlo, ač má výuka mnohdy velmi nepříjemnou formu. Dostává druhou šanci, ale na cestě za svým vykoupením bude muset překonat řadu překážek a nepřátel nadaných značnými schopnostmi a minimem lidskosti či morálky. A dost možná zaplatí i cenu nejvyšší. Inkvizitor je román, který v sobě spojuje to nejlepší z moderní české akční fantasy a cit pro historické prostředí. Jeho hrdinové prochází napříč světem i časem a poznávají lásku, smrt i vykoupení. Za pomoci zbraní a násilí, ale i laskavosti a soucitu, bojují za jednu z mála věcí, která má opravdu smysl.... celý text

Žánr:
Romány , Literatura česká , Fantasy

Vydáno: , Brána
více info...

Přidat komentář

ArtomMozkovič2
06.09.2020 1 z 5

Kniha má zajímavý námět to je vše.
Příběh podprůměrný.
Postavy nezapamatovatelní.
Všechny události jsou nesmyslné bez důvodu
Slovník též průměrný.

Křemílek
14.01.2019 2 z 5

zajímavě divná


Pampalini
14.11.2016 1 z 5

Motív polepšeného lotra. Cestovanie v čase aj priestore. Veľa nelogických udalostí, motívov a konaní. Nespojitý príbeh s celkovo rozháraným vyznením. Že ja všetko kúpim a prečítam.

oli.rock
30.06.2015 4 z 5

Vcelku na mě kniha působila jako míchanice fantasy, historie, sci-fi. Nevím, kam jí zařadit, ale nakonec je to vlastně jedno. Přečetla jsem jí dá se říci za den, protože byla tak ,,divná,, až byla zajímavá a já chtěla vědět, jak to skončí.

Autorovy další knížky

Vladislav Vlček
česká, 1971
2018  64%Loď
2014  43%Inkvizitor

Kniha Inkvizitor je v

Přečtených32x
Čtenářské výzvě6x
Knihotéce11x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x