Ilustrovaná kniha: Morské živočíchy

Ilustrovaná kniha: Morské živočíchy https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319725/bmid_ilustrovana-kniha-morske-zivocichy-2kk-319725.jpg 4 6 3

Táto nádherne ilustrovaná knižka si ťa podmaní množstvom fascinujúcich morských živočíchov. Prostredníctvom ohromujúcich ilustrácií ťa zoznámi napríklad s ozrutným vráskavcom dlhoplutvým či s pozoruhodným krídlovcom ohnivým. Každú ilustráciu dopĺňajú fascinujúce fakty, čo z knihy robí skvelý darček, ku ktorému sa budeš stále vracať.... celý text

Žánr:
Příroda, zvířata , Pro děti a mládež , Encyklopedie

Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

The Magnificent Book of Ocean Creatures , 2016


více info...

Přidat komentář

oblakaknih
16.02.2022 5 z 5

Jednou za čas sáhnu po nějaké dětské publikaci. Většinou mě zaujmou svým zpracováním, především ilustracemi či velikostí.
Jinak tomu nebylo ani v případě Velkolepé knihy o mořských tvorech, kterou jsem si pořídila již před nějakou dobou.
Nějaké smysluplné hodnocení tu na ni nemám, jen bych chtěla vyzdvihnout překrásné ilustrace, které knihu doplňují. Ke každému tvorovi je zde několik klíčových a nejzajímavějších informací.
Ať už toužíte po něčem, co obzvláštní a zkrášlí vaši knihovničku, nebo znáte někoho, koho by kniha s touto tematikou mohla zaujmout, věřím, že udělá radost.
Přečtená je za pár minut a člověk se k ní rád vrací.
Já osobně nemám k mořskému světu kdovíjaký vztah, ale přesto jsem byla zvědavá, co mi kniha přinese.
Jako milé a nenáročné čtení mohu určitě doporučit. A to jak pro děti, tak pro dospělé. Nemám co vytknout.

marti7729
09.08.2020 5 z 5

Krasna kniha formátu A3 o mořských rybách. Krásné zpracována, opravdu obří obrázky. Dcera 3r nadšená


bejan
03.05.2019 3 z 5

Drobek je nakladatelská značka Dobrovského. Umí u Dobrovského udělat alespoň jednu knihu dobře? Kniha sama je pěkná, ale zarazí především dvě věci: hrubky (v tak krátkém textu?) a font, který je příjemný, ale proč proboha v číslovkách jsou odsazeny tisíce nejméně o dvě místa? Číslo 1 100 vypadá dost divně, že? Díval jsem se na originál, ale tam to mají lépe udělané, protože používají čárku.
A k obsahu ještě jednu výhradu - česká redakce textu by mohla zohlednit nejnovější poznatky z mořské zoologie a neuvádět již zastaralé informace. Kdyby to u Dobrovského nepokazili, dal bych knize 4*.

Kniha Ilustrovaná kniha: Morské živočíchy je v

Přečtených8x
Knihotéce8x
Chystám se číst4x
Chci si koupit4x