Ignorant

Ignorant https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421909/bmid_ignorant-PN2-421909.png 4 18 6

Kelly se zbortí celý svět od chvíle, kdy najde svého manžela jazykem prozkoumávat prsa jiné ženy. Ženy, co je mladší než ona. Ženy, kterou považovala za přítelkyni a ženy, jenž se svěřovala se svými problémy. Rozvod, úplná blokace v práci a ztráta i toho posledního zbytku sebevědomí. Hůř už dopadnout nemohla. Tedy, aspoň si to myslela, dokud nepotkala toho nejhoršího, nejnamyšlenějšího ignoranta pod sluncem.... celý text

Přidat komentář

Nii
13.11.2023 5 z 5

Tuto knihu jsem četla ještě než se vydala v tištěné formě na Wattpadu. Je jednodušší, ale dost se člověk zasměje, protože určité momenty tam jsou jako v běžném životě. Čtení je hlavně oddechové a není potřeba v tom hledat větší význam, takže takové jednoduché čtení na tu chvíli pohody.

Nepri
22.06.2020 3 z 5

Chtěla jsem si přečíst něco odpočinkové, ale byla jsem zklamaná. Celá kniha je: "chci, tě, nechci tě, přitahuješ mě, nepřitahuješ mě, prostě klasická červená knihovna. Není to moje gusto, šáhla jsem vedle :-), ale dočetla jsem do konce, takže dobré.


Pavla79
07.06.2020 4 z 5

Svižné, čtivé, vtipné.. Ano, nebylo to nic nového, co bychom již nečetli, či neviděli v romantické komedii, ale bylo tam něco, co mě upoutalo k přečtení na jeden zátah. Za prvotinu dávám 4*. Kdo má tento styl rád, nebo si rád oddechne nad nenáročnou četbou, vřele doporučuji.

Bráňošek
16.02.2020 4 z 5

Rychlá, vtipná, nenáročná kniha. Jako oddechovku doporučuji.

anoti
13.12.2019 3 z 5

Přiznám se,že první stránky mě moc nenadchli,ALE ono je asi těžké nadchnout člověka, který přečetl STOVKY knížek.Nebylo v tom pro mě nic nového,jiného,překvapivého...ale nakonec mě to strhlo a hltala jsem každou stránku.Knížka podle mě ke konci zbytečně přehrávala,což je škoda.Nebýt těch zbytečných vulgarismů,kterých je co do obsahu přebohatě a s každou další stránkou mi to vadilo víc a víc, dala bych 4hvězdy z pěti...takhle bohužel 3.Ale jinak tleskám.

MartinaF
27.10.2019 4 z 5

Čtení jsem si užívala. Bylo to oddechové, vtipné, trochu erotické. Opravdu se mi to líbilo, co však musím vytknout, jsou vulgarismy, které děj trochu kazily. Kniha není náročná, potěší spíše ženské čtenářky. Pokud se chcete vypnout a odpočinout si u knížky, tato určitě bude patřit k těm správným kandidátům.

Štítky knihy

pro ženy

Autorovy knížky

2019  79%Ignorant

Kniha Ignorant je v

Právě čtených2x
Přečtených22x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených2x
Knihotéce48x
Chystám se číst19x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x