Queen - ich vlastnými slovami

Queen - ich vlastnými slovami https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236963/bmid_ich-vlastnymi-slovami-queen-wPz-236963.jpg 4 26 4

Kniha popisuje jednotlivá období ať už jednotlivých alb, koncertů, či vztahů v kapele, výhradně pomocí citací členů kapely, či významných osobností tehdejší doby.

Literatura naučná Citáty a přísloví Hudba a zpěv
Vydáno: , Champagne Avantgarde
Originální název:

Queen - In Their Own Words , 1992


více info...

Přidat komentář

cleopatra11
14.12.2020 5 z 5

Velmi pěkná kniha. Ten, kdo má rád autentičnost - tedy jejich výroky- tak si přijde na své.

Rade
04.04.2019 4 z 5

Docela originální a zajímavý nápad. Fotografie a autentické výroky, žádná vata.
I když někdy mohou z kontextu vytržené citáty vyznít trochu jinak, než byly myšleny, zvlášť tam, kde jsou myšleny ironicky, s humorem či nadsázkou (Freddie). Nebo tam, kde bylo třeba mlžit...

Film Bohemian Rhapsody mě nejen vrátil k hudbě Queen, ale též mě přiměl pátrat, jak to bylo doopravdy. A tak mě vedle hudby zaujal vlastní příběh Queen, proto jsem se vrhla postupně na knihy o nich.
Pod vlivem tohoto nostalgického znovuobjevování Queenů jsme se letos v březnu při návratu z lyžování krátce zastavili v Montreux, kromě sochy Freddieho stojí za návštěvu zachovaná, hodně autenticky působící část slavného nahrávacího studia Queen Mountain Studios s přilehlým malým muzeem. Doporučuji!


benda02
13.08.2013 5 z 5

Skvostná poblikace, kde jsou zaznamenány i takové názory členů kapely, které se nikde jinde nevyskytují. Pro milovníka této skupina je to určitě nutnost, zbytek v tom ovšem moc nepocítí.

Thomas.on
27.07.2011 5 z 5

Kniha je zvláštní právě svým pojetím- tedy pouze interpretací zaznamenaných názorů členů kapely, které se vztahují k jednotlivým kapitolám. Proto hodnotím za 5, jinak jako ucelenou formu považuju za nejlepší Bohémskou rapsodii.