Iba trochu lásky

Iba trochu lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420262/bmid_iba-trochu-lasky-MxV-420262.jpg 4 76 25

Život Eugénie a jej mladšej sestry Emy navždy zmenila tragická nehoda. Aj keď si dievčatá nie sú veľmi blízke, musia spolu čeliť nepriazni osudu a nenávisti, ktorú v nich pestuje teta Vilma. Na lepšie časy sa začne blýskať až po rokoch, keď sestry dospejú. Eugéniino šťastie po boku Petra však netrvá dlho. Prečo ju manžel tak náhle a bez vysvetlenia opustil? O pár mesiacov ju po hádke opúšťa aj Ema. Osamelá Eugénia sa rozhodne pátrať po informáciách, ktoré by jej pomohli získať späť stratený život. V spleti vzťahov, starostlivo zakrytých problémov a zlyhaní postupne odkrýva pravdu o svojej sestre, o tete Vilme aj o nešťastnej nehode spred rokov. No neprehliada pritom možnosť, ako byť znovu šťastná? Veď stačí iba trochu lásky, aby bol život znesiteľnejší...... celý text

Přidat komentář

rilajaan
15.01.2023 4 z 5

Oddechové čtení.

marara
17.12.2021 3 z 5

Toto jsem si přečetla kvůli výzvě. Sice jsem to slupla jako malinu, ale za pár dní už asi nebudu vědět, o čem to bylo. Příběh je dost překombinovaný a závěr vysloveně banální. No ale výzva splněna!


Martina157
11.11.2021 4 z 5

Knihy paní Gillerové se mi vždycky dobře četly

Ála1968
24.10.2021 4 z 5

Opět krásný příběh.Mám moc ráda tuto paní spisovatelku a zatím mě nikdy nezklamala.stojí za přečíst si její knihy.

josska
29.09.2021 4 z 5

Spisovatelku mám hodně načtenou,,její knihy mám ráda,jsou prostě ze života,na proložení super,,,prolínání minulosti,současnosti mám v knihách hodně ráda,,,,

Evka27
15.09.2021 4 z 5

Taky mi Evženie zpočátku dost vadila, její čmuchání a vlezlost a stálá tragičnost. Nic ale není tak, jak vypadá a během čtení nasbírala body a já jsem si příjemně početla.

certik003
20.08.2021 3 z 5

Oddechové čtení, které trochu komplikuje víc postav s podobnými jmény a skákání v ději, navíc je hlavní hrdinka docela nesympatická, i když postupem času začne být snesitelnější.

vsechnonebonic
18.08.2021 5 z 5

Moje první kniha od autorky . Přečteno za 3 dny. Takový hezký a chvílemi opravdu překvapivý příběh. Pro mne příjemná oddychová četba.

Januli
27.05.2021 4 z 5

Moc mě baví pribehy z minulosti, které ovlivnili budoucnost a my to po celou knihu rozpletame. Líbila se mi kniha, jen pár pro mě trošku neuvěřitelných věci, které se v knize staly a Evzenie mi trochu tou svou vlezlosti lezla na nervy... ale coby oddychovka super. Jen mě mrzí, že není více knížek od autorky přeloženo. (Všechny ostatní mám už přečtené)

Toňula
23.04.2021 4 z 5

Milý, lidský příběh o hledání lásky, vyrovnání se s minulostí a odpuštění se sympatickou hrdinkou, která přes nelehké dětství a životní zklamání nezahořkla a opět našla radost a blízké lidi. Autorka umí napsat knihu, která nejen dokáže oslovit dějem, ale také prostředím,které je nám blízké.

Martinaa24
11.04.2021 5 z 5

Knížka se mi moc líbila, dobře se četla, i když tam bylo moc postav, ale každá hrála důležitou roli v ději. Líbilo se mi prolínání minulosti s přítomností i jak hezky se zachovala hlavní hrdinka vůči její sestře. Konec mě opravdu překvapil a moc se mi líbilo zpracování. Je to nenáročné čtení a milá oddychovka.

PaníColumbová
29.03.2021 5 z 5

Skutečně vydařené dílko - má mé doporučení a *****!

Adelen
09.03.2021 4 z 5

Kniha pro mě s nečekaným koncem a rozuzlením. Občas jsem byla zmatená z velkého počtu postav a jejich podobných jmen, ale nakonec se ukázalo, že všechny postavy byly v příběhu důležité. Nevadilo mi ani prolínání současnosti s minulostí. Děj byl perfektně propracovaný, super oddychovka.

Jurajovamaka
27.02.2021 5 z 5

Táto kniha začína ako mierna detektívka z autorkinej strany, v ktorej dej plynie pomaly, fádne, rovnako ako život hlavnej hrdinky. V jej živote sa udiali udalosti, ktoré nám s pribúdajúcimi stranami postupne odhaľuje a knižka naberá trochu iný rozmer. Zo začiatku sa dokonca zdá, že pravda, ktorú hľadá, je absolútne jasná ako facka, ale zdanie klame a myslím si, že autorka veľmi dobre vedela, čo robí. Je to skôr oddychové čítanie, ako väčšina jej kníh, hoci niektoré jej knihy sa čítajú na jeden nádych, niektoré aj cez viacero večerov.❤

knihovnička007
11.02.2021 3 z 5

Ema i Evženie dostaly pěkně naloženo...
Ale... upřímně mi byla Evženie pěkně nesympatická. Chápu, že toho na ni bylo hodně, ale půl knihy jsem pořád jen četla, jak je sama a zklamaná všemi okolo. V rodinách se hrabe lidem ve skříni a v mobilu. Ano chápu, že byla zklamaná a zoufalá.
Upřímně jsem ráda, že jsem knihu dočetla. Pletly se mi jména Sabina a Simona, moc postav, takové zmatené to bylo... občas jsem nevěděla, jestli se jedná o přítomnost nebo minulost...
Moc se mi líbilo přátelství Sabiny s Evženií a Vojtou. Ale ač jsem se na knihu hodně těšila-příběhy této autorky mám moc ráda-tato mi přijde jako jedna z těch slabších, bohužel :(
Doporučuji jako odpočinkovou četbu mezi krvákama...

Jurajovamaka
05.02.2021 5 z 5

Táto kniha začína ako mierna detektívka z autorkinej strany, v ktorej dej plynie pomaly, fádne, rovnako ako život hlavnej hrdinky. V jej živote sa udiali udalosti, ktoré nám s pribúdajúcimi stranami postupne odhaľuje a knižka naberá trochu iný rozmer. Zo začiatku sa dokonca zdá, že pravda, ktorú hľadá, je absolútne jasná ako facka, ale zdanie klame a myslím si, že autorka veľmi dobre vedela, čo robí. Je to skôr oddychové čítanie, ako väčšina jej kníh, hoci niektoré jej knihy sa čítajú na jeden nádych, niektoré aj cez viacero večerov

LeSk
25.01.2021 3 z 5

Příběh parádně promyšlený, hlavní postava Evženie byla zpočátku nesnesitelná a protivná. Časem se zjistilo proč. Kniha se mi líbila, ale bylo tam zbytečně moc postav, občas jsem se v tom ztrácela a také mi nevyhovovala dějová přeskakováná linka, někdy jsem nevěděla, zda čtu minulost nebo současnost. K přečtení doporučuji, je to oddychové čtení.

tittanie
20.01.2021

Při čtení jsem si říkala, to je přece úplně jasné jak to bude. Musím říct, že autorka mě překvapila, když některé věci udělala jinak než jsem čekala. Docela pěkné oddechové čtení. Takový autorčin standard. Možná tam bylo moc postav a trochu se mi pletly.

zuzana2599
14.12.2020 4 z 5

Moc ráda čtu knihy současných slovenských autorek, paní Katarína Gillerová patří mezi mé nejoblíbenější. Její příběhy jsou plné obyčejného života, osudů kohokoliv z nás.
Také příběh o Evženii, která to nemá v životě vůbec jednoduché a musí se se vším poprat a vyrovnat byl bezva oddechovým čtením. Takovým, jakým je sám život, plný útrap a ztrát.
Kniha se četla velmi dobře a strávila jsem s ní a jejími hrdiny dva příjemné večery.

zdehan
08.11.2020 5 z 5

Moc pěkný příběh ze života spisovatelku mám ráda a opět nezklamala.